Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Mały pokój rodzeństwa

Data utworzenia : 2019-02-24 14:13 | Ostatni komentarz 2019-05-07 10:02

Mamowe

545 Odsłony
10 Komentarze

Dziewczyny lada chwila młodszego będę musiała wydelegować do pokoju starszaka ... Przeraża mnie to bo pokój jest bardzo mały a zależy mi na tym żeby starszy miał miejsce do nauki bo niedługo idzie do zerówki no i oczywiście żeby jakoś to pogodzić z kącikiem dla młodszego ... Pomożecie? Muszę przynajmniej 3 lata ich pogodzić w takim pokoiku Wstawię zdjęcie które zrobiłam w dniu odbioru mieszkania

2019-05-07 10:02

Urządzając pokój, musimy zastanowić się nie tylko o meblach, lecz i o strefie zabaw. Najlepsze połączenie to zabawa + rozwój fizyczny. Na to pozwoli nam drabinka gimnastyczna https://malpiszon.pl/sklep/kategorie/drabinki-gimnastyczne/transformer/ w pokoju. Polecam bardzo.

2019-02-25 22:52

No to nie jest tak źle. Jak będę miała. Jutro chwilę to w programie zobaczę co da się tam wstawić.

2019-02-25 22:10

2,30 x 3 ,40 nie wiem dokładnie ...

2019-02-25 17:20

Łóżko piętro jest dobre właśnie przy małym metrażu moje dziewczyny miały. A pokój ile na ile ma.

2019-02-25 16:36

Dorota łóżko piętrowe to marzenie starszego ale my też innej opcji nie widzimy że względu na brak miejsca na tą chwilę .. po prawej stronie jest ściana i tam jest chyba 90 cm ...także akurat miejsce na łóżko piętrowe a po lewej stronie za drzwiami już jest ściana .

2019-02-25 15:21

Mamowe a za drzwiami jest już ściana?biurko dla starszego dobrze jakby było przy oknie zw na naturalne światło.A te piętrowe łóżko to po to aby starszy miał gdzie się schronić przed młodszym czy takie życzenie dzieci (za moich czasów to było marzenie dzieci żeby mieć piętrowe łóżko i spać na górze ;) ).Są też takie małe rozkładane amerykanki-kanapy dla dzieci misie czy cud lub znajomy miał łóżko i na noc wysuwało się szufladę i były dwa łóżka zawsze to więcej mc w dzień jak się złoży

2019-02-24 20:51

Paulina na razie przymierzamy się tylko do planów ..póki co będzie z nami ale jak skończy tak około 1,5 roku chcielibyśmy kupić łóżko piętrowe z barierkami i małego tam ulokować ponieważ mamy 2 pokoje i salon to też nasza sypialnia a nie chce żeby tu łóżeczko zbyt długo stało a zresztą mam świadomość że im później go tam " wyprowadzimy " to będzie gorzej mu przywyknąć ... Justyna nie wiem tak mniej więcej 7 -8 m 2

2019-02-24 19:55

Ile metrów ma ten pokój? Mam prawie identyczny w którym kiedyś docelowo przez kilka lat też ma być dwójka dzieci więc chętnie poczytam