Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Warszawa powiększenie ust

Data utworzenia : 2019-02-20 08:08 | Ostatni komentarz 2019-02-28 10:24

Talura

609 Odsłony
3 Komentarze

Czy powiększenie ust boli i czy któras miała i jest zadowolona z efektu? Gdzie wykonywałyście zabieg w Warszawie?

2019-02-28 10:24

Takie zabiegi to nie dla mnie, gdyż nie miałabym odwagi oraz moje usta wyglądają dobrze. Z drugiej strony rozumiem kobiety, które mają potrzebę powiększania ust.

2019-02-20 13:30

Ja powiększałam w tej klinice: https://ursynow-ame.pl/zabiegi/modelowanie-i-powiekszanie-ust/ Trochę podczas zabiegu bolało ale zdecydowanie jest to do wytrzymania ;) Chociaż na forach internetowych nie brakuje stwierdzeń, że powiększanie ust jest bolesne, to nie ma dramatu Szczególnie,ze dostajesz na początku znieczulenie. Ważne jest aby zapisać się do doświadczonego lekarza z uwagi na to, że ktoś nieprzeszkolony i z kiepską wiedzą może Ci zrobić na twarzy krzywdę i kaczy dziobek.

2019-02-20 12:06

Przed zabiegiem powiększania usta są znieczulane a więc samo powiększanie ust w ogóle nie boli. Jak najbardziej, jestem zadowolona z efektu. Wykonywałam zabieg w Warszawie - klinika Dr Kossut - Warszawa, Klinkierowa 12/45, nr telefonu 501 164 690 Moja mama powiększała usta w Warszawie w Estetica Clinic Warszawa Al. Rzeczypospolitej 18 lok. 99 02-972 Warszawa - Wilanów (wejście od ul. Oś Królewskiej) i również jest zadowolona z efektu. Moją mamę powiększanie ust nie bolało. Nr telefonu to 721 609 695 Przed zabiegiem okolica ust zostaje znieczulona przy pomocy specjalnego kremu. Następnie lekarz delikatnie i z dużą dokładnością wprowadza substancje wypełniającą, modelując usta. Powiększanie ust Warszawa to zabieg niemal bezbolesny.