Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Wykladzina w pokoju dziecka

Data utworzenia : 2019-01-11 10:19 | Ostatni komentarz 2019-02-28 11:03

Jagnako

461 Odsłony
5 Komentarze

Czy któraś ma wykladzinę w pokoju dziecka? Jak się spisuje?

2019-02-28 11:03

W pokoju mojej córeczki jest wykładzina. Sprawdza się ona bardzo dobrze i jestem zadowolona z zakupu. Wykładzina chroni moją córeczkę przed chłodem gołej podłogi jak również zapobiega powstawaniu urazów podczas zabawy. Wykładzina w przypadku mojej córeczki jest źródłem inspiracji jak również kreatywnym placem zabaw. Wzór wykładziny pozwoliłam wybrać córeczce. Według upodobań mojej córeczki w jej pokoju jest wykładzina z postaciami bajkowymi - wykładzina Disney Frozen. Córeczka na tej wykładzinie uwielbia się bawić.

2019-02-28 10:44

Ja mam wykładzinę w pokoju dziecka i nie jest źle z jej użytkowaniem. Ma fajny wzór dziecięcy, taki z motywami bajkowymi.

2019-02-12 20:26

My mamy dywany. Przy dwójce dzieci szybko się brudzą więc mogę je na dworzu wyprać i powiesić gorzej by bylo z wykładziną.

2019-01-21 10:58

Sama ostatnio zdecydowałam sie na wykładzinę w pokoju dziecka chociaż miałam pewne obawy. NIe wiedziałam jak się to będzie ogólnie sprawdzało. Ale jestem zadowolona, ze się zdecydowałam; wykladzina którą kupiłam była dobrej jakości tak więc jest miła pod stopami i bajecznie prosta w czyszczeniu nic sie nie wyciera i nawet jak dziecko wybrudzi ją jedzeniem to łatwo mozna ją uprać i co najważniejsze jest miła w dotyku a nie chciałam aby dziecko bawilo sie na zimnej podłodze.... https://www.wykladzinywapol.pl/panel-ekspercki/wykladziny-dywanowe-w-plytkach-sposobem-na-estetyczne-wnetrze Wybrałam wykładzinę dywanową w płytkach

2019-01-11 20:25

Ja ogólnie uwielbiam dywany. Moje dziewczyny mają u nas też jest. I powiem szczerze że często trzeba prac bo młody jak je to później wdepta to w dywan a ja ze Szczotka chodzę.