Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Łazienka jakie kolory preferujecie

Data utworzenia : 2018-12-19 11:33 | Ostatni komentarz 2019-05-22 19:30

Konto usunięte

789 Odsłony
17 Komentarze

Czy któś ostatnio remontował swoja łazienkę? Jakie kolorki preferujecie w pomieszczeniach? Macie nowoczesne czy bardziej tradycyjne?

Konto usunięte

2019-05-22 19:30

Takie drewnopodobne płytki zawsze mi się podobały w łazienkach , efekt jest piękny . Myśmy zdecydowali się na kolekcja płytek Ceramika Paradyż Wood Basic , nawiązują do tradycyjnych drewnianych form. Kupiliśmy je w salonie bokaro.

2019-01-06 19:26

A podobają mi się duże i jasne łazienki z mocnymi dodatkami.

2019-01-06 19:25

Ja mam łazienkę biała ze względu na to, że jest mała. Gdybyśmy dali ciemne kolory to było by w mniej ciemno i dodam nie mam okna.

2018-12-31 10:05

W łazience świetnie sprawdza się mozaika - ciekawy kształt, różnokolorowe elementy tworzą artystyczną dekorację. Tutaj https://www.athenamarmor.pl/mozaika-c637 można znaleźć sporo wzorów do mozaiki.

2018-12-28 23:50

Ja standardowo jestem zwolenniczką białych łazienek ;)

2018-12-28 11:37

my budujemy domy z prefabrykatów to taki gotowy dom, który można budowac przy obecnej pogodzie, większość wykończenia to w naszym przypadku drewno, jakie meble będą pasować do jednego z tych domów http://www.tadeks.pl/technologia/prefabrykacja-na-zakladzie ?

2018-12-27 00:45

Niedawno miałam ten sam problem co Ty. Nie umiałam się zdecydować a ogrom wzorów i kolorów płytek przytłaczał. W końcu padło na kolorystykę biało- szarą i dekor biało srebrny, do tego srebrne listwy wykończeniowe. Przed zakupem zrób sobie wizualizację 3D swojej łazienki, czasem to, co cudnie wygląda na wystawie niekoniecznie sprawdzi się w naszej łazience, a z niepozornie wyglądających płytek projektant może wyczarować cudo. Chyba już większość marketów budowlanych i sklepów z płytkami oferuje tą usługę, jak trafi się na wyszkolony personel, to zadowolenie z zakupu gwarantowana. Przed zakupem dodatków warto się zastanowić, czy ma to wyglądać, czy być użyteczne Ja wybrałam taką spłuczkę do WC, co ładnie wygląda ale widać na niej każdy odcisk palca, a nie uśmiecha mi się po każdym "użyciu" stać i ją polerować :/

2018-12-21 13:28

Ogólnie to mi się nie podobają jasne łazienki, ale ten projekt co zapodała justyna, jest wyjątkowo piękny.