Pogaduchy (1592 Wątki)
Prywatne leczenie
Data utworzenia : 2018-12-09 20:15 | Ostatni komentarz 2018-12-21 14:15
Jakie jest wasze podejscie do prywatnych klinik? Korzystacie z ich uslug? Pytam jestem zwyczajnie ciekawa:)
Sortowanie:
2018-12-21 14:15
Ja miałam wykupiony z avivy lux med i bardzo go sobie chwalilam, w Łodzi przynajmniej i w Poznaniu te placówki mają rację bytu. Teraz mieszkam gdzie indziej i mąż ma taki pakiet wykupiony to powiem szczerze że teraz jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto. W tym samym czasie są przyjmowani ludzie z nfz i ci co mają prywatną opiekę i raz że wszyscy się denerwują bo mają na tą samą godzinę to dwa że na wizytę i rak się czeka, rehabilitacja czy robienie badań to cyrk. Ja znowu w Łodzi naprawdę sobie chwaliłam, umawialam się tego samego dnia, raz tylko na wizytę musialam czekać tydzien ale to do kardiologa i tak szybko(nieraz tyle czekam na rodzinnego na nfz), nie czekałam w kolejce godzinami, tylko max 30min, a tak to jak miałam wizyte o 15 to o 15 równo wchodziłam, na badania by je wykonać też nie czekałam, zawsze otrzymywalam opinie wraz z płytą, na badanie z koronoskopii czekałam miesiąc ale na nfz ile bym czekała... rok dwa? Szkoda że w mieście w którym mieszkam jest to tak zorganizowane z dupy i tak nieprofesjonalnie...
Konto usunięte