Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1589 Wątki)

Samochod

Data utworzenia : 2018-12-03 21:27 | Ostatni komentarz 2024-02-27 17:30

Marta.Piatek

365 Odsłony
8 Komentarze

Wlasnie zastanawiam sie nad zmiana swojego samochodu .. juz zaraz mamy 2019 rok, a ja jezdze 20 letnim trupem. Pytalam sie troche po znajomych to wszyscy polecaja mi jakies tam uzywane z motogieldy. Bylam raz w takim miejscu i szczerze powiedziawszy to jakos mnie nic nie zachwycilo .. wprost przeciwnie. Wiekszosc pojazdow wyglada na bardzo zadbane ale doskonale wiem iz to jest przykrywka .. bo na dluzsza mete tyle wpakuje sie w koszta. W takim razie pozostaje zakup czegos nowego - tylko gdzie? Przegladajac oferty wiekszych producentow zaciekawila mnie ta od Nissana - https://www.nissanfinance.pl/kredyt-0-procent-na-3-lata Oferuja kredyt na 0% z wplata .. co jest bardzo atrakcyjna opcja (tak mi sie wydaje). Moze ktos bedzie w stanie powiedziec cos wiecej na temat samochodow tej marki? Najlepiej osoby jezdzace nimi na codzien :) Z gory dzieki!

2024-02-27 17:30

dokładnie nie wiadomo kiedy ale może się ta wiedza bardzo przydać 

2024-02-27 15:18

Warto być człowiekiem wielu talentów:), nigdy nie wiadomo co nas spotka:P

2024-02-21 21:36

O nie wiedziałam że na forum można się nawet nauczyć naprawy plandeki hahaha

2024-02-21 14:20

Czy jesteś zmęczony ciągłym uszkadzaniem i rozrywaniem plandeki? Cóż, nie martw się więcej, ponieważ mam dla Ciebie idealne rozwiązanie! W tym poradniku pokażę ci, jak naprawić plandekę w kilku prostych krokach. Przygotuj się na pożegnanie z tymi nieestetycznymi dziurami i rozdarciami i przywitaj się z solidną i trwałą plandeką. 

Po pierwsze, zbierz wszystkie niezbędne narzędzia i materiały. Potrzebna będzie rolka wytrzymałej taśmy do naprawy plandek, para ostrych nożyczek i czysta szmatka. Upewnij się, że taśma pasuje do koloru plandeki, aby naprawa była bezproblemowa i nie rzucała się w oczy. Gdy wszystko będzie gotowe, przejdźmy do następnego kroku. 

Następnym krokiem jest oczyszczenie obszaru, który wymaga naprawy. Użyj czystej szmatki, aby zetrzeć brud lub zanieczyszczenia z plandeki. Ważne jest, aby mieć czystą powierzchnię, aby taśma mogła prawidłowo przylegać. Gdy obszar jest już czysty, można przystąpić do właściwego procesu naprawy. 

Teraz nadszedł czas, aby wyciąć kawałek taśmy do naprawy plandeki, który jest nieco większy niż rozmiar dziury lub rozdarcia. Zapewni to, że cały uszkodzony obszar zostanie pokryty, a naprawa będzie mocna i bezpieczna. Ostrożnie umieść taśmę nad dziurą lub rozdarciem, upewniając się, że jest wyśrodkowana i prawidłowo wyrównana. 

Gdy taśma znajdzie się na swoim miejscu, dociśnij ją mocno, aby zapewnić dobre przyleganie. Potrzyj palcami krawędzie taśmy, aby upewnić się, że jest dobrze przyklejona do plandeki. Zapobiegnie to przedostawaniu się wody lub zanieczyszczeń i powodowaniu dalszych uszkodzeń. 

Jeśli pod taśmą znajdują się pęcherzyki powietrza, użyj gładkiego przedmiotu, takiego jak karta kredytowa lub linijka, aby je wygładzić. Zapewni to, że taśma będzie płaska i przylegająca do plandeki, zapewniając bezszwową naprawę. 

Na koniec poddaj naprawiony obszar ostatecznej inspekcji, aby upewnić się, że wszystko wygląda dobrze. Sprawdź, czy nie ma żadnych luźnych krawędzi lub narożników i w razie potrzeby mocno je dociśnij. Twoja plandeka powinna być teraz jak nowa! 

Naprawa plandeki nie musi być trudnym zadaniem. Wystarczy kilka prostych kroków i kilka podstawowych materiałów, aby z łatwością naprawić wszelkie dziury lub rozdarcia w plandece. Po co więc czekać? Chwyć za narzędzia i zacznij naprawiać swoją plandekę już dziś!

4trucks

2018-12-04 06:53

Pewnie ze reklama

2018-12-03 23:48

reklama?