Pogaduchy (1592 Wątki)
Książka dla poltorarocznej dziewczynki
Data utworzenia : 2018-11-26 20:49 | Ostatni komentarz 2018-12-03 16:42
Dziewczyny jest problem he he otóż chce kupić córce na święta coś, w głowie zero pomysłów jak żadnego roku. Może przez to że sporo zabawek ma po pierwszej córce. I tak sobie pomyślałam że może jakaś fajna książkę? Z jakimiś okienkami do otwierania lub innymi bajerami? Coś polecicie? Jakaś grubsza mile widziana by tak od razu się nie skończyła;)))
Sortowanie:
2018-12-03 16:42
Zamarancza ja bylam zdania ze te ksiazki to jakis chwyt marketingowy tylko wszedzie o nich pisali i chwalili i bylam zdania ze nigdy w zyciu ale w koncu jedna kupilam . . Malgosi tak sie spodobala ze po czasie dokupilam jeszcze dwie ksiazeczki obie moje panny uwielbiaja a przypomne ze Oliwia ma prawie 6 lat Ogolnie maja w sobie duzo dzwiekonasladowczych zwrotow ale jesli chodzi o nauke wymowy i w ogole dzwiekonasladownictwo to ja z czystym sumieniem moge polecic dwie ksiazki Widze-słucham-mowie 1 czesc (odglosy zwierzat ) oraz druga czesc ( odglosy z otoczenia) ksiazeczki napisane przez Iwone Michalak-Widera zaraz cykne fotki i dodam do komentarza zeby zobrazowac na jakies zasadzie one sa
2018-12-03 16:25
Powiem Sylwia, że parę razy się przykładałam do kupna pucia, ale cena mnie odstraszała. O czym dokłądnie sa książeczki i co Twoim zdaniem je wyróżnia, ze warto je kupić?
2018-12-03 12:20
Pucio jest fajny lecz niestety drogi :( Ja uwielbiam kupować małemu książeczki w Pepco. Mają twarde strony, są edukacyjne. Ja polecam książki z seri Mądra mysz. Cena książeczki w internetowej księgarni to niecałe 5 zł. Polecam książeczki O emocjach Roger Hargreawes. Poniżej fotki naszych propozycji
2018-11-30 22:18
ooo, ciekawa pozycja...nie słyszałąm bynajmniej...a okienka otwierane to na pewno bajer dla dziecka na tym etapie...muszę popatrzeć gdzie ja dostać gdyż na dwóch moich ulubionych stronach z książkami jest ale wersja angielska....
Konto usunięte