Pogaduchy (1592 Wątki)
Wypadajace wlosy, zmora.
Data utworzenia : 2018-11-19 13:27 | Ostatni komentarz 2018-11-20 22:34
Mamusie, jakie kosmetyki polecacie na wypadanie włosów w ciazy?
Sortowanie:
2018-11-20 22:34
polecam wątek, zapewne każda znajdzie coś dla siebie ;))
2018-11-19 22:05
także baaardzo chętnie poczytam ponieważ włosów zawsze mało miałam a teraz to juz masakra
2018-11-19 21:39
dziewczyny zapraszam na mój wątek o wypadających włosach - jest tam pełno domowych sposobów ;))) moich i pozostałych dziewczyn, ponad 200 wpisów ;))) https://lovi.pl/pl/forum/10/9730 a tak z grubsza przy ciąży polecam Vitapil Mama - ja po ciąży i karmieniu używałąm akurat zwykłego Vitapilu i nie powiem bo mnie pomógł zahamować wypadanie. bratowa z kolei od samego porodu zażywała Vitapil Mama i tez sobie chwaliła a wypadały jej garściami tak jak i mi. potem tabletki odstawiłam bo trochę bałąm się o swoją wątrobę i zaczęłam szukac domowych metod na włosy. właśnie w powyższym watku je możecie znaleźć. jednakże przy dwójce dzieci które są niczym huragany dwa po jakimś czasie chęci opadają by wolny czas w którym możesz klapnąc na kanapie spędząć w łazience na jakiś maseczkach....mi niestety skrzydła opadły i zaprzestałąm domowych kuracji.....ale ale....musze się Wam pochwalić że znalazłąm sobie inny złoty środek a mianowicie szampony z serii Organic Shop. kupuję je na doz.pl i odbieram sobie w aptece, za przesyłke nie płacę. pierwszy miałam taki zielony na wzmocnienie, potem z lilii na rozjaśnienie, teraz testuję z oliwek jakiś . jestem mega zadowolona. włosy są delikatne, niczym nie obciążone, ładnie pachną i się układają. szampony te nie zawierają żadnych parabenów, sls i takich tam. naprawdę zczystym sumieniem polecam. teraz podajże są w promocji na tej stronie. buteleczka 280ml za 6.99 lub 7.99 . ale szampon jest mega gęsty i naprawdę trzeba tylko odrobiny by się pienił. ja używam ich już od 2 miesięcy i widze poprawę - tabletek nie stosuję, diety również, stale jem w biegu przy moich córkach, a stres jak był tak był i mimo to włosy mi nie wypadają, a po tym szamponie z lilii jeszcze łądnie mi się troszkę rozjaśniły he he tu macie od ręki stronkę z tymi szamponami. polecam również peeling do ciałą z mango - kobietki jest boski, mega wydajny. polecam róniez peelingi do twarzy ;) ja mam już chyba wszystko z tej firmy w łazience he he ale mam naprawdę ciało i włosy zadbane ;) https://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=organic+shop
2018-11-19 20:24
Fakt, mi wypadaly garsciami (ksiazkowo po ok 3 miesiacu), ale zauwazylam, ze duzo mniej gdy przyjmowalam suplementy (vitaminer prenatal dha) i vitapil mama. Przerwalam na dwa miesiace kuracje i wypadalo duuuzo wiecej. Wiec mysle, ze jednak cos tam pomagaja;)
Konto usunięte