Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

skąd jesteście

Data utworzenia : 2013-08-12 19:15 | Ostatni komentarz 2022-01-23 22:59

Kaajkaa

15070 Odsłony
196 Komentarze

Witam serdeznie :) może głupi temat alee ... skąd jesteście? :) może okaże się, żepochodzimy z tych samych miast i będzie można razem chodzić na spacery czy zakupy :) założyłam ten temat bo od roku mieszkam w nowym mieście i nie znam tu nikogo dlatego pomyślałam, że może znajdzie się jakaś mama z okolic Bielawy :) Pozdrawiam :)

2013-08-13 20:33

Fajny wątek może by poprosić redakcję by umieścić taką informację pod nickiem. Ja jestem z Ostródy, woj.Warmińsko -Mazurskie

2013-08-13 19:22

a myślisz , ze ja wiem? :) siedze z dzieckiem całe dnie w domu lub na działce bo miasta nie znam ani ludzi nie znam. nie wiem co sie tu odbywa. chciałam kogoś poznac, ale ciezko jest mi tak po prostu podejsc do kogos i zagadać. bo o czym? a na place zabaw obok mnie dzieci chodzą same bo juz duze. a mam z wózkami na sapcerach nie spotykam za wiele bo chodze na sapcery z psem i synkiem wiec musz wybierac miejsca gdzie pies mi nie zwieje na ulice i chodze na pola gdzie malo kto jest. dlatego pomyslalam , ze ktos tu jest z okolic bo jednak ciezko samej cale dnie. nawet nie ma do kogo buzi otworzyc

2013-08-13 19:17

kaja, to chyba festiwal muzyki sie teraz u Ciebie odbywał, co?

2013-08-12 22:53

Zduńska Wola, woj.łódzkie :) wcale nieglupi temat kaajka, ja sama wielokrotnie sie zastanawiałam skąd pochodzicie :) w koncu juz tyle o sobie wiemy a moze nawet mijamy sie na ulicy nie wiedząc, ze sie "znamy".