Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Czytomania - kocham czytać

Data utworzenia : 2018-07-07 09:24 | Ostatni komentarz 2018-11-13 21:12

Ewcia88

1195 Odsłony
58 Komentarze

Sprawdzałam czy jest już wątek gdzie można dzielić się tytułami przeczytanych książek ale nic mi nie wyskoczyło. Gdyby coś dajcie znać . Czy wy też lubicie czytać książki ? Ja je dosłownie pozeram jak słowo daję. I tak dzielę sobie czas. Ostatnio byłam aktywna na forum przez dwa tygodnie i teraz trochę spauzowalam by nadrobić czytanie bo w polce 22 książki z biblioteki ;)) i każdego wieczoru pozeram inna ;) a jak nie skończę to za dnia próbuje jakoś w kącie gdy dzieci zasną he he ostatnio gotowałam spaghetti a w ręce książka bo wiadomo że ostatnie strony najciekawsze i co? Obiad był kilka minut opuzniony ale książka skończona ;))) jak nie czytam jest ok, mogę wtedy być na bieżąco na forum i wogole ale jak sięgnę po jedna to potem lecą jedna po drugiej. Fakt że jak mnie nie zaciekawi pierwsze 5 stron to biorę kolejna . Książka musi wciągnąć. No i oczywiście kocham romanse he he a jakże by inaczej ;)))) w pierwszy wieczór poleciała książka M.Witkiewicz - Pudełko z marzeniami. Fajna książka , ale najlepsze w niej to taki luzacki sposób pisania autorki he he kolejny wieczór z Penny Jordan- Na chwilę na zawsze, oj ta to mnie tak wciągla że czytałam do pierwszej w nocy ale skończyłam he he wczoraj był wieczór z Susan Mallery i Dosięgnąć gwiazd - też fajny romans , udało się skończyć przed pierwszą w nocy he he na dziś jeszcze nie wybrałam pozycji ;)) ale jeszcze z kilka dni i zrobię przerwę by nadrobić na forum he he a jak u Was ? Są tu czytomaniacy jak ja??? ;)))))) Jak macie jakąś fajną książkę za sobą podzielcie się tytułem i opinia o książce ;)))

2018-07-07 10:32

Ja nigdy nie lubiłam czytać haha ale zanim Julek się urodził pochłonęła trochę książek. A teraz czasu nie mam

2018-07-07 09:32

Moja kolekcja chwilowa ;))))))