Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1592 Wątki)

Czytomania - kocham czytać

Data utworzenia : 2018-07-07 09:24 | Ostatni komentarz 2018-11-13 21:12

Ewcia88

1194 Odsłony
58 Komentarze

Sprawdzałam czy jest już wątek gdzie można dzielić się tytułami przeczytanych książek ale nic mi nie wyskoczyło. Gdyby coś dajcie znać . Czy wy też lubicie czytać książki ? Ja je dosłownie pozeram jak słowo daję. I tak dzielę sobie czas. Ostatnio byłam aktywna na forum przez dwa tygodnie i teraz trochę spauzowalam by nadrobić czytanie bo w polce 22 książki z biblioteki ;)) i każdego wieczoru pozeram inna ;) a jak nie skończę to za dnia próbuje jakoś w kącie gdy dzieci zasną he he ostatnio gotowałam spaghetti a w ręce książka bo wiadomo że ostatnie strony najciekawsze i co? Obiad był kilka minut opuzniony ale książka skończona ;))) jak nie czytam jest ok, mogę wtedy być na bieżąco na forum i wogole ale jak sięgnę po jedna to potem lecą jedna po drugiej. Fakt że jak mnie nie zaciekawi pierwsze 5 stron to biorę kolejna . Książka musi wciągnąć. No i oczywiście kocham romanse he he a jakże by inaczej ;)))) w pierwszy wieczór poleciała książka M.Witkiewicz - Pudełko z marzeniami. Fajna książka , ale najlepsze w niej to taki luzacki sposób pisania autorki he he kolejny wieczór z Penny Jordan- Na chwilę na zawsze, oj ta to mnie tak wciągla że czytałam do pierwszej w nocy ale skończyłam he he wczoraj był wieczór z Susan Mallery i Dosięgnąć gwiazd - też fajny romans , udało się skończyć przed pierwszą w nocy he he na dziś jeszcze nie wybrałam pozycji ;)) ale jeszcze z kilka dni i zrobię przerwę by nadrobić na forum he he a jak u Was ? Są tu czytomaniacy jak ja??? ;)))))) Jak macie jakąś fajną książkę za sobą podzielcie się tytułem i opinia o książce ;)))

2018-11-13 21:12

Teraz też tak robię ale wiecie u mnie biblioteka nie jest aż tak zaopatrzona i jak coś się pojawia nowego to trzeba czekać i czekać . Ale myślałam żeby kupić sobie ebooka :) Ja mieszkałam u mamy to miałam wielka szafkę na książki i było ok ale teraz miejsca mniej i jakoś trzeba sobie radzić a sprzedać też nie sprzedam bo nawet nowej książki ludzie nie chcą kupić za 15 zł najlepiej za darmo żeby oddać . Ale mam sporo fantastyki i zostawię dla syna może zarażę go pasją do książek :)

2018-11-13 16:27

Ja mam identycznie

2018-11-13 15:59

Ja też korzystam z biblioteki. Szkoda mi też kasy by kupić książkę, raz przeczytać i do kartonu. Ja akurat mam fajna bibliotekę, co chwila zakupuja jakieś nowości więc jest w czym wybierać. Na Internecie zawsze przeglądam sobie co mają, rezerwuje A potem tylko podjeżdża i odbieram ;)

2018-11-13 15:43

Ja właśnie teraz już też. Ale wcześniej cały czas kupowałam po cenach hurtowych więc jak za darmo a teraz jest problem

2018-11-13 15:41

Ja korzystam z biblioteki. Mało kupuje

2018-11-13 15:30

Ja już nie mam gdzie trzymać książek , a mam ponad 200 szt i już przestałam kupować bo w piwnicy w kartonach są. Ostatnio nawet oddałam karton na licytację na chorego chłopca. A wy jak przechowujecie większą ilość książek ??

2018-11-13 15:22

Tą o Mackiewiczu też bym chętnie przeczytała :)

2018-11-09 22:10

Zyvis niestety przeczytałam tylko te dwie i jakoś się nie zagłębiałam w inne , ale jeżeli chodzi o tematykę to książek na pewno jest mnóstwo choćby teraz książka o Mackiewiczu. Polecam stronę lubimyczytać.pl tam można poszukać książek :)