Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

pomysł na drinki ;)

Data utworzenia : 2018-05-09 18:37 | Ostatni komentarz 2018-05-10 19:46

Ewcia88

506 Odsłony
8 Komentarze

Dziewczyny jeszcze jedna prośba o przepisy he he Tak jak pisałam w wątku o grilu na roczek planuje go zrobić i tak myślałam by nie tylko piwo czy winko ale może by zaserwować jakieś drinki ?? I teraz w Was siła he he macie jakieś swoje sprawdzone i dobre przepisy ?? Zarzucajcie czym możecie ;))))

2018-05-10 19:46

Marta ja te drinki to głównie dla gości chce ;))

2018-05-10 08:06

Ewcia ja też wódki nie piję, w drinkach czuję ją na kilometr chociaż może być tam wlana kropla. Za to piwko jak najbardziej, zwłaszcza, że teraz jest taki wybór. Kocham Guinessa, chyba przez pobyt w Irlandii ale różne inne pszeniczne i świeżo ważone też dają radę :)

2018-05-09 20:30

Zaraz będę robić listę co potrzebuje he he Ja ogólnie nie alkoholowa i przez to wyparuje co z czym ;)) na imprezach to potrafię saczyc lampkę wina cała noc he he wódki czystej nie piłam jeszcze nigdy . 3 razy zdarzyło mi się pić drinka ;)))

2018-05-09 20:28

O widzicie ;) to brzmi fajnie też ;))

2018-05-09 20:26

Ja zawsze lubiłam tequila sunrise. 50 ml tequili do tego sok pomarańczowy i powoli wlewane po ściance szklanki 50 ml syropu malinowego. Drink wygląda jak zachód słońca :-) fajnie smakuje, tequilę można zastąpić wódką

2018-05-09 19:48

u mnie przez osttanie miesięce gości tylko piwo Karmi classic 0%:)także nie pomoge:)

2018-05-09 19:44

O patrz o takim polaczeniu nie slyszalam ...a jakas proporcja do tego czy jakoś na oko mieszasz ? Teraz dopiero zaczęłam przeglądać strony....by wiedzieć co zakupić mniej więcej ;) Drinki to tak chciałam przed by było miło nim się wszystko upiecze

Konto usunięte

2018-05-09 19:17

Ewcia, a szukałaś czegos w internecie moze? Na pewno jest pełno przepisow. Ja ze swoich czasow studenckich to pamietam swoj ulubiony drink z dwoch składnikow. Wodeczka porzeczkowa np. lubelska i do tego sok bananowy. Dla mnie to była bomba. Zresztą wszystkim babeczkom zawsze ten drink smakował :-) ale czy to bedzie do grilla akurat pasowac to nie wiem. Z grillowaniem to mi sie kojarzą takie klasyczne drinki gdzie wodke miesza sie z colą, albo sokiem pomaranczowym :P