Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Jestem tu nowa i POTRZEBUJĘ WAS !

Data utworzenia : 2018-04-06 15:58 | Ostatni komentarz 2018-04-20 11:13

Josia42

825 Odsłony
16 Komentarze

Hej wszystkim ;) Nigdy nie korzystałam z jakichkolwiek for internetowych, dlatego też nie wiem zbytnio jak i co tutaj robić ;P Chciałabym zacząć od tego, że mam synka, który 10 lipca skończy rok. Wychowuję go sama, nie mam tez zadnej rodziny i ciężko mi czasami poradzic sobie z prostymi czynnosciami z powdu niewiedzy. Pomyślałam, ze załozenie konta na takim forum poszerzy moją wiedzę na temat macierzynstwa i co najwazniejsze poprawi moją wiare w siebie. Mogę liczy na WASZĄ POMOC ? :)

2018-04-07 01:36

Witaj

2018-04-06 22:50

Witamy ;) Dziewczyny mają racje - nie mogłaś trafić lepiej ;))) tu można pisać o wszystkim , naprawdę. Nie tylko o ciąży i maluszkach. Jest dział rodzice i pogaduchy na luźne tematy. Pisz o wszystkim co Ci głowę zaprzata. Nie bój się też pytać. Tutaj każda mama szczerze podpowiada , radzi :) Korzystaj też z lupki - prawy górny róg. Wpisuj haslowo. System podpowie Ci już istniejące wątki na dany temat.

2018-04-06 22:03

Josia, witaj! To forum jest faktycznie najlepsze, znajdziesz tu wszystko odnośnie ciąży, opieki nad dzieckiem, jego zdrowia i rozwoju. Oprócz tego luźne tematy o wszystkim i o niczym. Pierwszy raz zawitałam tu przez przypadek 6 lat temu, mój syn przyszedł na świat i stawiał pierwsze kroki w towarzystwie tego portalu. Dzięki niemu i dziewczynom z forum rozwiewałam wszelkie wątpliwości, uczyłam się obsługi pierwszego dziecka. Przy córce wróciłam na chwilę, teraz czekam na kolejną i znów tu jestem :)

2018-04-06 20:10

Hej. Trafiłaś chyba na najlepsze forum jakie jest :) z pewnością znajdziesz tutaj większość informacji które cię interesują jeśli nie śmiało pytaj.

Konto usunięte

2018-04-06 20:08

Cześć :) Josia witam Cię serdecznie :) Na pewno dobrze trafiłaś :) Z chęcią Ci pomożemy :) Tylko mam jedną prośbę: nie pisz drukowanymi literami, bo one oznaczają krzyk i bardzo ciężko się je czyta :)

2018-04-06 18:35

Josia42, witaj! Ja jestem na forum już od jakiegoś czasu, dołączyłam u będąc w ciąży. Teraz, z racji tego, że zajmuję się moim maluszkiem jestem to rzadziej, ale na ile mogę zaglądam tu. Porady innych mam są naprawdę bardzo cenne. Sama też staram się udzielać tu, odpisywać i pomagać innym, dzielić się swoim doświadczeniem.

2018-04-06 16:09

Bardzo mi miło, cieszę się :)

Konto usunięte

2018-04-06 16:05

Josia, witamy! :-) Myślę sobie, że nie mogłas lepiej trafić :-) to forum jest naprawdę wyjątkowe ze względu na atmosferę jaka tu panuje :-) wszystkie dziewczyny są pomocne, miłe i zyczliwe :-) nikt nikogo nie ocrnia, zawsze staramy sie sobie pomoc, a i na pogaduchy na luzie tez jest czas i miejsce :-) ja na forum jestem od listopada zeszlego roku i regularnie tutaj jestem (choc ostatnio rzadziej), zżylam sie z tym miejscem i z dziewczynami, choc niektorym moze wydac sie to dziwne, ale to prawda :-) Mam nadzieje, ze znajdziesz tutaj cos dla siebie, a forum bedzie dla Ciebie nie tylko pomocą, ale i niezwykle przyjemną odskocznią od codziennosci :-)