Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Jestem tu nowa i POTRZEBUJĘ WAS !

Data utworzenia : 2018-04-06 15:58 | Ostatni komentarz 2018-04-20 11:13

Josia42

824 Odsłony
16 Komentarze

Hej wszystkim ;) Nigdy nie korzystałam z jakichkolwiek for internetowych, dlatego też nie wiem zbytnio jak i co tutaj robić ;P Chciałabym zacząć od tego, że mam synka, który 10 lipca skończy rok. Wychowuję go sama, nie mam tez zadnej rodziny i ciężko mi czasami poradzic sobie z prostymi czynnosciami z powdu niewiedzy. Pomyślałam, ze załozenie konta na takim forum poszerzy moją wiedzę na temat macierzynstwa i co najwazniejsze poprawi moją wiare w siebie. Mogę liczy na WASZĄ POMOC ? :)

2018-04-20 11:13

Bardzo nam miło gościć nową mamę :-) Na naszym forum są same super dziewczyny, na które zawsze można liczyć! Za to Redakcja LOVI kocha to forum :-)

2018-04-19 23:43

Hej! Jeśli tylko będę umiała i mogła to pomogę :) Jestem mamą Zuzy 4 latki i Igusi - prawie dwumiesięcznej dziewczynki :) Jak ma na imię Twój synek? :)

2018-04-19 22:14

Joasia bo tu na forum to same super mamy ;))))))) przez to te forum takie fajne ;))) i każda dla siebie życzliwa i to sie ceni, przez to chce sie tu wracać; )))

2018-04-19 11:51

Super jesteście dziewczyny !

2018-04-08 18:50

Forum wciąga to fakt :) Ja nie mam żadnej koleżanki w ciąży albo z małym dzieckiem więc nie mogę nikogo się poradzić, podzielić doświadczeniem. A myślę, że każda z nas potrzebuje takiego wsparcia.

2018-04-07 12:17

Jestem na forum już od jakiegoś czasu. Na początku spędzałam tu tyle czasu że postanowiłam na chwilę się wycofać. To forum tak wciąga ;) oczywiście w pozytywnym znaczeniu :) ale znów wróciłam i pewnie będzie tak samo jak przedtem :) ale bardzo się z tego powodu cieszę :)

2018-04-07 11:13

Josia witaj :) ja jestem tu jakoś od lutego i też nie udzielałam się wcześniej na innych forach i powiem Ci, że to forum naprawdę wciąga. Też już o kilka rzeczy się pytałam i dostałam ciekawe odpowiedzi czy też kilka opinii, żebym mogła sobie porównać a też dołączam do rozpoczętych już wątków, żeby podzielić się swoimi spostrzeżeniami i faktycznie możesz pytać o wszystko bo wiesz kto pyta nie błądzi :)

2018-04-07 10:34

Wiram Joasiu. Fajnie że dołączyłaś do forum. Tutaj można dowiedzieć sie bardzo dużo o wychowaniu dzieci. Wszystkie dziewczyny sa bardzo miłe i pomocne. Czas tutaj spędzony na pewno ulatwi Ci trochę rzeczy w życiu, a co najważniejsze bedziesz miala z kim podzielić sie swoimi radosciami i smutkami. Pozdrawiam