Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1577 Wątki)

Co zamiast firan macie w oknach

Data utworzenia : 2018-02-07 08:06 | Ostatni komentarz 2024-12-12 02:16

Konto usunięte

4922 Odsłony
74 Komentarze

ja chce rolety na zewnatrz ale tylko jako zasłonięcie na noc w dzien to i tak musimy wymyslic coś innego na okna żeby sasiedzi nie patrzyli na moja du.. tylko firany wyszły juz z mody, zaluzji nie bedzie chciało mi sie myc a rolety wewnętrzne to znowu albo zasłaniaja widok całkiem albo wcale jednak firany to był dobry wynalazek niby były, było jasno a z zewnatrz nic nie widać - co może je zastapic?

2024-12-12 02:16

Ja zamiast firanek kupuję długie zasłony. jakos tak mam, że nie podobają mi się firanki i po prostu nie ma ich u mnie w domu, fakt, że mieszkam na drugim piętrze, więc nikt mi przez okna nie zagląda. Jak mieszkałam z domku jednorodzinnym to  mieliśmy rolety dzień/noc i też właśnie zasłony

2024-12-11 21:30

Ja w salonie mam panele zamiast tradycyjnych firan. W pozostałych oknach firanki. Na początku też myślałam że wystarczą nam same plisy na okno, ale po pierwsze miałam wrażenie że sąsiedzi zaglądają nam do domu, a po drugie z firankami jakoś przytulniej się zrobiło. 

2024-12-11 20:19

To tez wiele zależy, czy planujesz zasłaniać się nieco od wścibskich oczu, czy jest Ci to obojętne . My z jednej strony mamy rolety, z drugiej od podwórka wcale , tylko lambrekin wisi . 

2024-12-11 11:01

Może jakieś proste  klasyczne firanki bez wzorów, niektóre naprawdę wyglądają rewelacyjnie. Moja koleżanka ma takie czysto białe na dużym oknie w salonie z wyjściem na taras i wygląda to genialnie.

2024-12-11 10:48

A może rolety „ dzień noc „ albo rolety rzymskie ?;)

2024-04-07 05:50

U mnie teściowa próbowała dwa dni temu położyć łapę na wystroju :D wspomniała mężowi ,że poszuka czegoś na rynku, żebysny mogli powiesić , żeby ładnie było . Mąż trzeźwo zareagował, żeby takie rzeczy konsultowała ze mną, bo z tego co wie, ja firanek nie chcę �

2024-04-05 21:28

Firanki na żabkach to był kosmos dla mnie, bolące ręce przy tym i uczucie słabnięcia , jak za nastolatki  się pomagało wieszać 

2024-04-05 20:31

Inka niestety to wieszanie ściąganie to i mi czasami daje do wiwatu  ale ja lubię potem ten zapach świeżych firan ;) 

U nas są rolety niestety słońce zagląda i mocno grzeje a wieczorami też widać co we wnętrzu więc takie trochę odciecie od świata;)  firanki mam w kuchni i salonie w pokoju córki mam w szafce ;) już drugi rok;D jak zdjęłam do prania tak uprane schowałam;)