Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Życzenia świąteczne 2017

Data utworzenia : 2017-12-21 13:10 | Ostatni komentarz 2017-12-27 08:34

Konto usunięte

917 Odsłony
15 Komentarze

Chciałabym otworzyć miejsce, w którym będziemy mogły sobie składać życzenia świąteczne i noworoczne :) Więc ja zacznę: Zdrowia, szczęścia, pomyślności Nie połykajcie z karpia ości Nie jedzcie bombek, nie palcie siana Jedzcie pierogi, lepcie bałwana A w sylwestra pijcie do rana. Życzy wszystkim z forum Lovi Ania :)

2017-12-23 21:18

To i ja kochane życzę Wam wszystkiego co sobie wymarzycie. Czyli straty wagi, dla niektórych nowego potomka :) Abyście mogły liczyć na waszych panów :) aby dzieci były zdrowe i nie przysparzaly tylu zmartwień.

2017-12-23 16:00

Kochane! A ja Przede wszystkim życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt, i samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku :)

Konto usunięte

2017-12-23 11:58

Dziewczyny, ja Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt. Abyście spędziły je wśród najbliższych Wam osób, w rodzinnej atmosferze i z uśmiechem na ustach. No i, żeby obfite Dzieciątko odwiedziło Wasze grzeczne (mam nadzieję) pociechy :-)) i Was same ;-) Uściski.

2017-12-22 20:22

Kochane ja z moją rodzinką życzymy Wam najważniejsze dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy samych pogodnych dni, bardzo dużo czasu spędzonego z najbliższymi, pozytywnego myślenia, cieszenia się z każdej nawet najmniejszej drobnostki, jak najmniej smutku, nerwów. Aby się spełniły Wasze wszystkie marzenia, aby przyszłe mamusie, które starają się o dzidziusie i te które mają już Swoje pociechy i starają się o następne, żeby wszystko poszło po Waszej myśli i żebyście zdrowo urodziły swoje szczęścia! :) Oraz żebyśmy na forum dalej wspierały się tak jak to jest do tej pory, pomagały sobie na wzajem mówiły o naszych radościach, przemyśleniach. :) Żeby Nas przybywało i każda miała możliwość radowania się tym, że jest mamą! :) Żeby marka LOVI dalej produkowała w jeszcze większych ilościach Swoje fenomenalne produkty i dodawała do Swoich ofert nowe świetne pomysły, które będą gościły w naszych domach i które będą cieszyły nasze pociechy każdego dnia. :) Życzymy Wam i Waszym najbliższym Wesołych i Spokojnych Świąt ! :)

2017-12-22 15:10

Ja wszystkim Mamom tutaj źyczę przede wszystkim dużo dużo zdrowia dla Was i oczywiście waszych Maleństw. Bo to jest najważniejsze. Mam nadzieję, że te święta będą dla Was udane a wszystkie postanowienia noworoczbe się spelnią. Wesołych świąt Kochane Mamusie i Redakcjo Lovi! :-*

2017-12-21 21:49

Serdeczne życzenia radosnych Świąt w cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki, zdrowia i energii na co dzień oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku. Życzy wszystkim:Agnieszka ;)

2017-12-21 21:37

W dniu Bożego Narodzenia składamy najlepsze życzenia: by ta gwiazdka pierwsza na niebie, zabłysnęła właśnie dla Ciebie i przyniosła szczęście i zdrowie całej Rodzinie i Tobie.