Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pogaduchy (1591 Wątki)

Ochrona antybakteryjna SteriTouch w kubku 360

Data utworzenia : 2017-12-12 14:03 | Ostatni komentarz 2017-12-13 06:26

Redakcja LOVI

621 Odsłony
8 Komentarze

Potrzebujemy Waszej pomocy, żeby udoskonalać nasze produkty :-) Powiedzcie nam, co rozumiecie przez hasło "ochrona antybakteryjna SteriTouch" w kubku 360?

Konto usunięte

2017-12-13 06:26

Świetny sposob na ochronę przed bakteriami. Jony srebra mają świetne właściwości przeciwbakteryjne i grzybiczne.

2017-12-12 21:56

Już sama nazwa mówi nam co oznacza. Jest to ochrona przed bakteriami. Kubeczki te są doskonale uszczelnione co sprzyja rozwojowi bakterii .Dlatego wykonane są z najlepszych materiałów co zabezpiecza przed Tym, dzięki temu nasze dzieci są bezpieczne i zdrowe.

2017-12-12 21:40

bariera ochronna, której nie ma nigdzie indziej - dzięki czemu kuubeczek lovi może być użytkowane przez dziecko bezpiecznie :)

2017-12-12 20:17

a ja postanowiłam sobie przeczytać w internecie na temat tej ochrony " Ochrona antybakteryjna SteriTouch wykorzystuje naturalne, antybakteryjne właściwości srebra i pozwala na zredukowanie populacji bakterii, aż do 99,99% w ciągu 24 godzin." Wiec uważam że powinna byc w kazdym kubeczku dla malucha

2017-12-12 19:20

Nie będę już się powtarzać, powiem tylko że myślę tak samo jak Zabusia90 :-)

2017-12-12 19:14

"Ochrona antybakteryjna SteriTouch" według mnie oznacza zastosowanie najlepszej jakosci materiałów do produkcji kubeczków, aby były bezpieczne dla malych dzieci. Umożliwia ona zachowanie większej czystości ustnika, tym samym zabezpieczając przed rozwojem bakterii. Jest to szczególnie ważne kiedy nie mamy możliwości częstego mycia kubka w ciagu dnia a w środku znajduje sie słodki napój, który sprzyja rozwojowi bakteri.

2017-12-12 18:49

Przez hasło "Ochrona antybakteryjna SteriTouch" w kubku 360° rozumiem, że są to kubki zaprojektowane specjalnie dla bezpieczeństwa naszych maluszków, które chronią przed bakteriami. Myślę, że butelki chronią przed grzybami czy pleśnią, które mogą się zdarzyć w przypadku zwykłych butelek, bidonach czy niekapkach są ochroną bakteryjną dla potrzeb higienicznych dla Naszych maluszków Jest też dużym plusem to, że buteleczki nie mają ustnika tylko umożliwia picie jak ze szklanki nie rozlewając przy tym napojów w ten sposób dziecko uczy się prawidłowego rozwoju i samodzielności.

2017-12-12 17:51

Ja przez hasło "ochrona antybakteryjna SteriTouch" rozumiem iż kubeczek 360 został tak wyprodukowany aby zmniejszyć ilość bakterii między jednym myciem a drugim. Dzięki tej funkcji nasze dzieci są zdrowsze i zmniejsza możliwość zarażenia bakteriami takimi jak e coli. Steri Touch można też odczytać jako sterylny dotyk