Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

NAGRODY DLA FORUMOWICZÓW KWIECIEŃ 2014 r.

Data utworzenia : 2014-05-06 10:53 | Ostatni komentarz 2014-06-03 13:22

Redakcja LOVI

14633 Odsłony
133 Komentarze

Witamy, zapewne z niecierpliwością czekacie na ogłoszenie wyników edycji majowej naszego forumowego konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników. Przypomnimy, że nagrodą jest elektroniczny laktator LOVI Prolactis oraz wkładki laktacyjne Day&Night a zwycięża aż 20 Mam! Z przyjemnością ogłaszamy werdykt Jury. Nagrodę główną – laktator elektroniczny LOVI Prolactis wraz z opakowaniem wkładek laktacyjnych Day&Night (20 szt.) – otrzymują: Aleksandra_87 Angie Bella dariolka195 daryska000 Didisia Katie LEVUSEK M.Napierala mamabasia mamavan malgorzata.pyszynska monia0408 Marta-1987 Monika1993 mraczek80 patrycja.f92 pola92 polishgirlolga Proud Mommy Gratulujemy! Oprócz głównych nagród Jury zdecydowało o przyznaniu wyróżnień w postaci butelki Aktywne ssanie 250 ml Paniom: Beatrice BeMam gwiazdka2233 kotakota Silje SylwiaS Gratulujemy! Wszystkim Mamom bardzo serdecznie dziękujemy za aktywność, pomoc, wsparcie i życzliwość okazaną sobie nawzajem. Dziękujemy, że z nami jesteście, piszecie, dzielicie się doświadczeniem. Pozdrawiamy Redakcja LOVI

2014-06-03 13:22

A ja czytam czytam i nie bardzo mogę zrozumieć :( a może raczej pojac tego. To znaczy czy któraś z nas która wygrała laktator w kwietniu chce go sprzedać tak normalnie za pieniądze? A co z gwarancja przecież taki sprzęt może się zepsuc. Kto by chciał kupić taki bezgwarancyjny sprzęt i w ogóle kto by go chciał sprzedać? Ja swojego za chiny ludowe nie sprzedam. No może pożyczę kilku potrzebującym osobom w rodzinie jak mnie nie będzie potrzebny ale od razu zaznaczę ze do oddania. Bo pożyczać to chyba można? ten laktator uratował moja laktacje i nie mieści mi się w głowie ze któraś chce go sprzedać. Co się dzieje dalej z taka osobą? Czy nie może już pisać na tym forum?

2014-06-02 17:22

Carol miło przeczytać taki komentarz jak Ty napisałaś ja po chwilowej nieobecności podczytuje to co napisałyście i próbuje to jakoś poskładać w całość i to przykre co się wydarzyło z Daryska i mam nadzieję że jednak jest to tylko jedno takie zdarzenie to na forum

2014-05-29 16:52

Smutne bo tyle jest mam co by nieposiadaly sie ze szczescia mogąc wypróbować laktator ! Sama znam dwie

2014-05-28 16:28

smutne jest to co piszecie....niektóre dziewczyny są poprostu nie uczciwe, a dla innych taki laktator to bardzo przydatna rzecz..... Ja ma taki ręczny, no ale przy nim to napompować się na śmierć można.... Gratuluję wygranej:-):-)

2014-05-23 14:32

Pewnie tak i być może ma wyrzuty sumienia, że tak postąpiła... Dziewczyny, chyba psuje mi się sygnał dźwiękowy w lakti, bo co drugie, trzecie odciąganie wydaje taki odgłos jak takie stare kartki z pozytywką, gdy wyczerpywały się baterie ;). Nie wiem, czy wiecie o jaki odgłos mi chodzi... Monika, to musiała długo testować, by taką opinię sklecić ;)

2014-05-23 14:30

daryska, może Ty byś napisało co cię skłoniło do decyzji o sprzedaży ?

2014-05-23 14:24

Angie opinie wystawiła ale nie w watku opini testerów tylko tu "2014-05-16 00:40 do mnie tez przyszla dzisiaj przesylka ;) juz testowalam ;))) laktator super ;)" to jej slowa ;)) jestem wiecej niz pewna ze kolezanka odwiedza lovi i czyta co sie na jej temat wypisuje :)

2014-05-23 13:10

No nie ładnie nie ładnie, ja wam powiem ze mi żał byłoby cokolwiek sprzedać wygranych od Lovi, bo korzystała z tego moja córka, więc i tak jak mi brakowało butelek czy smoczków to szłam i kupowałam a co dopiero sprzedać żeby potem kupić;) paranoja... Poza tym to uczestnictwo w testowaniu, wiec jeśli redakcja ma wątpliwości co do danego produktu, to zawsze moze zgłosić się do testerek, bo chyba o to tutaj chodzi aby testerki naprowadzały producenta co w danym produkcie jest nie tak, jak można go ulepszyć a nie po to aby testerki go sprzedały - to chyba ma na celu redakcja tak bynajmniej ja myślę;) Teraz podgrzewacz który wcześniej testowałam jest w użytku mojej siostry, która ma dwójkę dzieci a mała kruszyna ciągle płacze, wiec taki supr sprzęt chociaż troszeczkę ułatwi życie młodej mamie ;)