Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

NAGRODY DLA FORUMOWICZÓW LUTY 2014 r.

Data utworzenia : 2014-03-05 10:26 | Ostatni komentarz 2014-03-18 23:18

Redakcja LOVI

8685 Odsłony
48 Komentarze

Kochane Forumowiczki :) Mamy przyjemność ogłosić zwyciężczynie lutowej edycji naszego konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI. Nagrodę główną – zestaw kubków niekapków (mały i duży) oraz podgrzewacz żelowy LOVI – otrzymują: Bella gwiazdka2233 Kikacu kusia_ss lipka166 mraczek80 Proud Mommy SamantKa Silje SylwiaS Wyróżnienia w postaci kubka niekapka (250 ml) Jury postanowiło przyznać: Agulka Anita-1981 Basia1984 Carol86 ewca85 Katarzyna-27 maalgorzataa mamunia mamuśka Teresa211186 Zwycięzcom nagród gratulujemy! Wszystkim Wam – tym nagrodzonym , oraz w szczególności tym, którym nie udało nam się nagrodzić – bardzo bardzo dziękujemy :) Dziękujemy za aktywność, udzielaną pomoc, dzielenie się doświadczeniem, wsparcie i za to, że z nami jesteście :) Pozdrawiamy serdecznie Redakcja LOVI

2014-03-18 23:18

Małgorzata już to zrobiłam wcześniej nieco :)

2014-03-18 23:14

Kikacu: Co do podgrzewacza, polecałabym napisać opinię o nim w odpowiednim wątku :)

2014-03-18 23:09

Anita zgadzam się z Tobą powinni reagować, ale niektórzy rodzice, a znam niestety takich, jak dziecko zabierze coś nieswojego to jeszcze podpuszczają schowaj schowaj będzie Twoje:/ Mraczek ależ Jaś ma śliczne oczka i jak super wygląda z kubeczkiem, a ja jeszcze czekam na naukę z niekapkiem Wypróbowaliśmy dziś nasz podgrzewacz ależ była radość, że w podróży można ciepłe piciu mieć, no a synek że ciepłe mlesio i super długo jeszcze trzymał po podróży

2014-03-17 13:42

A oto jak szła nam nauka picia z kubeczka, jest naprawdę dobrze. Jaś szybko załapał co i jak

2014-03-17 13:35

Wiecie, ja również mam podpisane zabawki małej, nie uważam tego za coś złego nawet lepiej to zrobić w razie konfliktu;) wówczas wiadomo czyje zabawki sa i tyle u nas wcześniej było sporo zabawek takich przyniesionych przez rodziców ja sie zawsze śmiałam ze to państwowe, ale swoich jednak pilnowałyśmy, zwłaszcza ze nie zawsze na tym samym placu zabaw bywałyśmy. U nas niestety w ubiegłym roku również była niezbyt miła sytuacja z traktorem który kupiłam małej z racji zę zazwyczaj bawiła się z chłopcami w wykopaliska na piaskownicy postanowiłam jej kupić taki dostosowany do wieku i rownież ktoś zakosił kiedy tylko mała zainteresowała sie czymść innym podejrzewam ze pewnie jakiś chłopiec, ale to chyba rodzice powinni zareagować, bo chyba wiedzą czyje zabawki są ich dziecka.

2014-03-16 22:08

o jej, ja tez zawsze zostawiam wózek i w torbie mam porfel i podgrzewacz i telefon, jak ktoś tak mógł zabrać. Od dziś na plac zabaw chyba będę chodzić bez niczego, ale tak nie powinno być :/ na placu zabaw powinno się być miłym, tak samo jak o zabawki chodzi, mnie już kilka razy pani chciała wmówić że to jej dziecka, ale ja jestem mądrzejsza od takich i mam podpisane zabawki. Do czego to doszło, że na placach zabaw kradną:/

2014-03-15 18:48

Anita, no teraz to mnie przestraszyłaś, bo ja również nieraz stawiam wózek z boku i patrzę na dziecko, a nie na sprzęt. A że ludzie to świnie to przekonałam się w szmateksie, jak mojej córce wypadła zabawka i ktoś ją po prostu przywłaszczył. Żal dziecka w porównaniu do mojej złości był niczym. Zionęłam ogniem na prawo i lewo.

2014-03-15 11:51

Przestroga dla mnie i innych ze nie warto trzymać nic cennego w wózku, prawda jest taka że wiele mam z zakupami zachodzi na plac zabaw z dziećmi, potem nie zawsze patrzy na wózek