Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

pojemnik na zużyte pieluchy

Data utworzenia : 2017-10-20 15:22 | Ostatni komentarz 2017-12-08 14:10

Kinga-1910

3739 Odsłony
24 Komentarze

Hej, zastanawiam się nad zakupem pojemnika na zużyte pieluchy-szukałam tego wątku na forum ale nie znalazłam:( Macie coś takiego? Jakie firmy polecacie ? Ja znalazłam Angelcare i Tommee Tippee w necie. Czy warto coś takiego kupić? Przeglądałam oferty olx, używane są w bardzo przystępnej cenie. Co o tym sądzicie? pozdrawiam

2017-12-08 14:10

Akone, to dokładnie tak jak ja. Wiele razy oglądałam, ale cena trochę wysoka i ostatecznie i tak kończymy na normalnym koszu, który robi za taki na pieluchy :)

Konto usunięte

2017-12-07 06:14

Zawsze chciałam zakupić sobie taku kosz ale pozostałam przy tradycyjnym śmietniku.

2017-11-17 03:18

Ja miałam i nawet mam podgrzewacz ale na szczęście od męża koleżanki z pracy i szczerze powiem że użyłam go dosłownie kilka razy. Nawet będzie maz jak podgrzewał mleko jak mnie nie było w domu. Leży teraz w kartonie i nie używamy. A jak miałam coś przygotować i pogrzać to o wiele bardziej wolałam zrobi to w kąpieli wodnej. Ale jeśli ktoś faktycznie karmi tylko mm to może podgrzewacz się przydaje bo jest łatwiej.

2017-11-16 20:18

Ja mam zwykły mały kosz z przykrywką i zwykłe worki szkoda by mi było tyle wydawać na worki mi podgrzewacz do butelek sprawdza się

2017-11-16 13:12

A u mnie akurat podgrzewacz do butelek bardzo się sprawdził, jak karmiłam mm. Zawsze wstawiałam porcję wody w butelce na noc i miałam przyszykowaną odmierzoną mieszankę w pojemniku. Wystarczyło tylko wsypać, wymieszać i gotowe. Idealne rozwiązanie na noc. Ale jeżeli ktoś karmi tylko piersią to wówczas podgrzewacz jest zbędny. Dlatego warto wstrzymać się z jego zakupem.

2017-11-16 11:58

Potwierdzam, miałam podgrzewacz do butelek ale prawie wcale go nie używałam. Gdy miałam podgrzać np słoiczek wolałam to zrobić w kąpieli wodnej :) pewne gadżety są na prawdę zbędne, ale widzi się to dopiero gdy dziecko pojawi się na świecie :)

2017-11-15 12:27

Tak samo mowi sie o podgrzewaczu do butelek, ze to tylko gadzecik bez ktorego da sie zyc. ;D

Konto usunięte

2017-11-15 08:17

Ja ostatnio ogladałam jakiś filmik na YT gdzie kobietka opowiadała o niepotrzebnych, wyprawkowych gadżetach. Wśrod nich znalazl się własnie taki kosz. Przyznała, że zakupiła go, ale nie był uzywany, bo okazal sie dla niej zbedny. Nie pamietam juz teraz co bylo zamiennikiem. Wg mnie to gadzet bez ktorego na pewno da się przezyć :-)