Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Jakie perfumy polecacie

Data utworzenia : 2017-09-07 11:02 | Ostatni komentarz 2022-12-30 09:05

Konto usunięte

5018 Odsłony
95 Komentarze

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure poison - aczkolwiek nie kupuję tak często z racji wysokiej ceny.... może zamówię sobie na gwiazdkę ;) Davidoff cool water Zastanawiam sie jeszcze nad wypróbowaniem sobie perfumek z feromonami. Nie wiem czy to działa cy nie ale po prostu chciałabym wyprobować. Jakie zapaszki polecacie Wy?

2017-09-07 20:08

Te same perfumy mogą inaczej pachnieć na dwóch różnych osobach. Ja lubię davidoff cool water

Konto usunięte

2017-09-07 19:43

Wydaję mi się ze jest to dość indywidualna sprawa bo każdemu podoba się co innego. Co więcej mi po każdej ciąży zmieniał się gust i używałam zupełnie różnych marek i różnych nut zapachowych. Ale bardzo lubię prawdziwie perfumy

2017-09-07 19:28

Ja niestety nie toleruję większości perfum, bo od razu dostaje bólu głowy i nie jestem w stanie funkcjonować. A w ciąży drażni mnie nawet zapach kremu. Dlatego dla mnie najlepszym wyborem jest Moschino I love love....trudno, że od lat pachnę tak samo, ale to jest nieliczny zapach który nie przyprawia mnie o ból głowy a przy tym baaardzo mi się podoba.

2017-09-07 15:08

Ja kocham perfumy Mercedes Benz jasne różowe piękne są :) ale moje serce skradł tez Giorgio Armani i jego Aqua di Gioia <3

2017-09-07 14:25

Mam teraz takie ;) Konkretnie Love&Desire. Są to perfumy właśnie z feromonami. Początkowo kupiła je moja kolezanka i tak sobie zachwalała,że postanowiłam i ja przetestować. Nie były drogie a i ta kończyły mi się moje perfumy tak więć pomyślałam sobie czemu nie. Pierwsze wrażenie pozytywne. Długo się trzymają na ciele maja również świetny kwiatowy zapach. Butelka taka sobie, mogłaby być ładniejsza ale nie zwracam uwagi na opakowanie ale na to czy zapach mi się podoba czy nie. Przetestowałam w pracy i wśród znajomych i jednak było tak jak pisał w swoich książkach Lew Starowicz. Zapach ma bardzo duże znaczenie i rzeczywiście działa na innych ;) Potem o nich zapomniałam, minęło 2 lata i wyjęłam je z szuflady całkiem niedawno. Przetestowałam po raz kolejny i nadal spoko.

2017-09-07 13:16

U mnie nr. 1 to Lady Million - Paco Rabanne. Fajny zapach ma też z DKNY - Be Delicious i Calvin Klein- Euforia.

2017-09-07 12:31

1. Dior- poison girl (kocham do nieprzytomności) 2. Versace - crystal noir 3. Chanel - chance (różowe)