Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ubranka dla dzieci :)

Data utworzenia : 2017-08-20 17:59 | Ostatni komentarz 2017-08-26 22:57

Sabina.Krupa

669 Odsłony
8 Komentarze

Witam serdecznie drogie mamusie ... :) Mam problem bo moja szafa pęka w szwach a właściwie mojej córki a urodził mi się syn chciałabym się pozbyć balastu bo brakuje mi miejsca na ciuszki od syna więc może któraś mama byłaby zainteresowana kupnem ubranek za niewielką cenę 5 czy 6 zł za sztukę ale jeśli jakaś mamusia weźmie więcej to obniżę cenę do 3 zł za sztukę zresztą jestem ugodowa ... wiem że jest tu sporo przyszłych mam ... No i pytanko do tych mam co mają zawaloną szafie jak ja ....gdzie sprzedałyście swoje ciuszki czy istnieją gdzieś na śląsku gdzie przyjmują takie ciuszki zadbane po jednym dziecku ? Alegro i olx na razie stoi w miejsce pozdrawiam gorąco :)

2017-08-26 22:57

W lokalnej grupie najłatwiej sprzedać cokolwiek, gdyż sporo osób nie chce płacić dodatkowo za przesyłkę jak to jest na olx czy allegro ;/ Zawsze można się umówić na spotkanie, pooglądać i zdecydować o kupnie/sprzedaży :)

2017-08-26 22:45

Najwygodniej chyba jednak na fb, na lokalnej grupie sprzedażowej

2017-08-26 11:36

Albo po prostu wpisz w wyszukiwarkę sprzedaż ubranek dziecięcych, jest dużo stron na których można wystawić ubranka po dziecku

2017-08-26 08:37

Poza fb i grupami sprzedażowymi to na olx dużo mam też wystawia, polecam tam popatrzeć :)

2017-08-22 00:21

Ja chcę jutro porobić zdj ciuszków i też spróbować sprzedać, ale na fb na lokalnej grupie sprzedażowej.

2017-08-20 20:45

Jeśli nie chcesz sprzedawać przez internet to polecam rozejrzeć się za komisem odzieżowym, ew popytać wśród znajomych, żeby też popytali swoich znajomych, myślę, że uda Ci się z kimś dogadać i sprzedać ubranka, a tym samym opróżnić trochę szafę.

2017-08-20 20:10

również polecam fb dużo grup jest sama tam sprzedaje

2017-08-20 18:40

Polecam dołączenie do grup ma fb na których można wystawiać i sprzedawac rozne rzeczy. Jest ich mnóstwo, zarowno lokalne jak i ogólnokrajowe. Nie jestem z okolic slaska ale u nas na podkarpaciu jest kilka komisow dziecięcych gdzie mozna zostawiac wszystko po dzieciach i na pewno u Was tez cos takiego istnieje ;-) warto poszukac bo sporo rodziców się zaopatrza w komisach