Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

odzież używana

Data utworzenia : 2017-08-06 21:27 | Ostatni komentarz 2018-04-28 21:15

paulina.leszczynska

5147 Odsłony
150 Komentarze

Tak mnie naszło pytanie czy kupujecie dla swoich maluchów odzież używaną?

2017-08-07 12:36

Ja tez nie kupuje ponieważ nie mam takiej potrzeby tzn. mam dużą rodzinę i jak np. teraz synek miał urodziny to podostawał bluzy, spodnie, swetry, podkoszulki, kąplety itp więc mam dużo rzeczy dla niego a i moja siostra potrafi robić zakupy przez internet korzystając z promocji i tak jak cos to u niej zamawiam ciuszki z c&a, h&m, kappha itp. za małe pieniądze więc nie kupuję używanych które i tak cenowo kosztowały by mnie tyle samo co te nowe w promocji ;)

2017-08-07 12:04

Nie, bo nie potrafię kupować w takich sklepach, a żałuję. Za to trochę ciuszków mam po kimś.

2017-08-07 10:14

ja dla maluszka mam większość rzeczy od rodziny i znajomych po ich pociechach małe dzieci czasami raz a czasami wogóle miały te rzeczy na sobie więc nie uważam że to coś złego oczywiście czy nowe czy( dostane w spadku hihihi )piorę i prasuję :)

2017-08-07 09:46

ja kupuję rzeczy używane markowe - bo i tak za 3 miesiące wyrośnie i nie wydałabym ponad 150 zł za buty adidas (chociaż przyznam się, że na emele mi się zdarzało :P). I nie uważam tego za coś złego - wręcz przeciwnie bo ja potem posyłam te rzeczy również dalej. Takie markowe rzeczy są bardzo trwałe a dziecko ponosi je max kilka miesięcy więc po co trzymać :)

2017-08-07 09:34

Większość ciuszków mam od siostry męża, po jej synku. Kilka kupiłam też w sklepach z tanią odzieżą (można znaleźć tam rzeczy nowe z metką lub takie mało używane), kilka rzeczy mam nowych od mojej mamy (wiadomo jak to babcia na zakupach) :) Tak czy inaczej wszystkie ciuszki muszę wyprać, a więc nie przywiązuje wagi czy są całkiem nowe prosto ze sklepu czy są używane. Małe dzieciaczki i tak szybko z tego wyrastają, a więc nasz synek jak na razie nie będzie się do danego ciuszka przywiązywał ;)

2017-08-06 21:47

Dla syna większość rzeczy mam po siostry dzieciach, sporo kupiłam też na olx. Może ze trzy pary ciuszków mam nowe. Reszta używana, sprezentowana/kupiona bezpośrednio od rodzica.