Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Fotelik?

Data utworzenia : 2017-04-06 12:00 | Ostatni komentarz 2017-05-09 21:57

rewers342

2098 Odsłony
27 Komentarze

Dziewczyny pomocy jak i gdzie znalesc ten fotelik . kombinuje juz od rana i nic :/

2017-05-09 21:57

Dzięki za linka pomyślę nad nim. Ciekawe czy jak się dziecko wychyli na bok to nie poleci z krzesłem. Wiem wiem ja tak mam, myślę o najgorszym

2017-04-20 13:59

MAM znalazłam coś podobnego na Allegro . http://allegro.pl/siedzisko-na-krzeslo-keter-curver-dla-dzieci-i6687782006.html Wydaje mi się ,że mój kosztował 60 zł w tym Netto. Póki co krzesła mi nie zniszczył,ale pod nim jest poduszka,bo takie mam na wszystkich krzesłach.Przypina się go do oparcia i do siedzenia.

2017-04-20 12:27

I do tego plastikowy super, muszę poszukać na necie, widzę bez tapicerki, a nie niszczy krzesła?

2017-04-18 23:49

MAM jestem zadowolona,bo nie zajmuje dużo miejsca w kuchni,łatwo się czyści.A przymocowuje się go do krzesła. Kupiłam go w Netto.

2017-04-09 09:35

Angel jesteś zadowolona z tego fotelika do karmienia? Podeślij może link jaki masz

2017-04-08 23:24

Jak patrzę na cenę tych fotelikow to jestem w szoku , za co oni sobie tyle liczą . I szczerze mówiąc to troszkę zglupialam bo po co tyle kasy mam wydać a mały czasem faktycznie nie będzie chciał usiedziec i będzie użyte tylko raz . Angel my bardzo dużo ryb wypuszczamy , jest robione tylko zdjęcie i do wody . chyba ze sąsiadki wołają żeby im przywieść no i karp na wigilię musi być swój . Ja to nawet nie pamiętam jak ryba smakuje , po prostu nie lubię nawet takich ze sklepu filetow , paluszkow rybnych . A w tych naszych wypadach chodzi o wspólnie spędzony czas tata pracuje w delegacji i jest tylko na weekendy w domu i to nie zawsze . a taki wypad cala gromada z tego co mówi to go odpreza i cieszy sie ze jesteśmy wszyscy z nim . przy wyciąganiu takiego leszczyka 5 kilowego chłopaki maja sporo frajdy . a taty rekord ryby to 26kg karp . ;)

2017-04-08 22:26

Jeśli chodzi o ten fotelik to obawiam się,że na obrazku fajnie to wygląda.Jednak moja córka długo by w nim nie posiedziała.Ja mam podobny fotelik do karmienia.Taki,który montuje się do krzesła.W ostateczności można by go gdzieś zabrać na wyjazd. Co do łowienia ryb to podziwiam takie osoby,ktore maja takie hobby.Oczywiscie było mi dane być nad jeziorem w tym celu.Drastyczny dla mnie był widok tych robali na haczyku.A każdą złowiona rybkę chciałam wypuścić.

2017-04-08 22:16

Rewers jeśli ten fotel ma być dla roczniaka to ok. Stabilnie sam siedzi i pozycja nie będzie powodowało skrzywień kręgosłupa i nie wygodnej pozycji. Jednak ja też szczerze wątpię czy Maluch będzie w stanie usiedzieć dłuższą chwilę w ciszy. :) Ale jeśli chodzi o zamiłowanie do łowienia ryb to podziwiam.