Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Zakupy przez internet - wpadki

Data utworzenia : 2017-03-08 08:50 | Ostatni komentarz 2023-05-11 14:37

Dagmari

2042 Odsłony
30 Komentarze

Hej dziewczyny, tak mi się przypomniało, że miałam kilka wpadek przy zakupach przez internet rzeczy dla synka... Największe przytoczę : źle wybrałam płeć i zamówiłam kilka zestawów ubranek dla dziewczynek, nie sprawdziłam rozmiaru i kupiłam skarpetki dla dziecka 3 latka nie 3 miesiące i najgorsze.... Przy oglądaniu czapeczek dla niemowląt bardzo spodobała mi się taka z napisem Kiss... Moje zdziwienie było ogromne gdy okazało się, że przesyłka dotarła i synek otrzymał czapkę z różowym napisem Miss :D po prostu zdjęcie było niewyraźne lub ja zmęczona i złe przeczytałam ten napis.... :) a jak było u Was? Zdarzały się wpadki? :)

2017-03-09 14:28

Mi sie w sumie nie zdarzylo jeszcze nic odsylac. Zazwyczaj jak cos kupuje to sprawdzam 10 razy i naprawde jak narazie mi sie udawalo. No tylko z ta nianka elektryczna byl problem, ale to juz byla wina gemini

2017-03-09 08:51

No niestety chyba kazdemu zdarza się coś zle zamówić. Ja wielokrotnie musiałam odsylac rzeczy. Choćby ostatnio większą grupa zamawialismy zimowe rzeczy. Z 11 rzeczy ktore zamowiam, tylko 3 sie zgadzaly. Reszta byla w innych kolorach i nie te które zamawialam, gorszej jakosci. Przesylka szla do mnie tydzien czasu a zamowilam kuriera, naluczyli ponad 20zl za przesylke miala byc gratis przy takim zamowieniu. Problem byl ze zwrotem, musialam sie upominać o pieniadze. Nie odpisywali na maile, telefonu tez nikt nie odbieral. Juz sie balam ze strace kase, ponad 200 zl to niemałe pieniądze. Siostra zamawiala u nich tydzień wczesniej i przesyłkę miala na drugi dzień, zero problemów, a u mnie takie cyrki ze szok.

2017-03-09 08:46

Ostatnio w lutym kupiliśmy łóżko do sypialni .Łóżko już zostało skręcone po czym dzwoni kurier,że wiezie paczkę do nas-łóżko.Zdziwienie nasze było ogromne,bo dwóch łóżek nie zamawialiśmy.Szybko musieliśmy dzwonić do firmy ,aby to odkręcić i nie przyjąć tej paczki.Mąż jeszcze jak do nich dzwonił,zapytał w żartach czy to jest jakiś gratis-2 w cenie 1.Właścicielowi nie było do śmiechu.

2017-03-09 08:08

Takie wpadki mi się nie zdarzyły , ale wiele razy dostałam jakieś tanie byle co. Raz jak zamówiłam karuzelkę na allegro to tylko żal mi było straconych pieniędzy.. Wylądowała w koszu. Kiedyś zamówiłam kurtkę za 200 zł dla siebie i na zdjęciu ekstra ,a jak ją dostałam to załamka. A w dodatku wyjechaliśmy z mężem na wczasy i mama mi odebrała paczkę. Nie było już możliwości zwrotu. I tak w sumie wiele razy dostałam jakiś bubel.

2017-03-08 21:32

Ja jedynie kiedyś nie wiem jak to zrobiłam, ale źle zmierzylam pościel i kupiłam dla dziecka za mała. Wypralam ja, wyprasowalam , mąż miał założyć, próbuje, a ona za mała... jeszcze na początku się zdenerwowalam, ze wysłali mi zla, a to ja zawalilam:)

2017-03-08 12:11

ja mialam wpadke jak zamawialam rzeczy na gemini... nie doczytalam dokaldnie malego druczku ze musze podac kolor no termometru...no i duzo dostalam rzeczy rozowych ;D a mam synka hehe :D rowniez z gemini dostalam nianie elektryczna nie ta co zamawialam, uzywaną, tansza niz zaplacilam, na szczescie szybko sprawa sie wyjasnila i zamienili