Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Zakupy przez internet - wpadki

Data utworzenia : 2017-03-08 08:50 | Ostatni komentarz 2023-05-11 14:37

Dagmari

2043 Odsłony
30 Komentarze

Hej dziewczyny, tak mi się przypomniało, że miałam kilka wpadek przy zakupach przez internet rzeczy dla synka... Największe przytoczę : źle wybrałam płeć i zamówiłam kilka zestawów ubranek dla dziewczynek, nie sprawdziłam rozmiaru i kupiłam skarpetki dla dziecka 3 latka nie 3 miesiące i najgorsze.... Przy oglądaniu czapeczek dla niemowląt bardzo spodobała mi się taka z napisem Kiss... Moje zdziwienie było ogromne gdy okazało się, że przesyłka dotarła i synek otrzymał czapkę z różowym napisem Miss :D po prostu zdjęcie było niewyraźne lub ja zmęczona i złe przeczytałam ten napis.... :) a jak było u Was? Zdarzały się wpadki? :)

2023-05-11 14:37

z racji tego ze jest ta wygoda ze możńa sobie poprzebierać poprzegladac porównać wymiary i nikt nie stoi nad głową porównac ceny jak i również rozmiary a zamawiać wiekszą liczbę ciuchów odesłać bez problemu i krzywych spojrzeń expedieta to jak dla mnie super opcja;) 

2023-05-11 10:04

Ja też lubię kupić przez internet , na spokojnie można przymierzyć pomysleć i odesłać w razie W. 

2023-05-09 21:47

ja bardzo często robię zakupy przez Internet, jest to dla mnie bardzo duże ułatwienie  przy dwójce dzieciaków 

2023-05-09 18:28

Jakie Wy macie zdanie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Jeżeli jesteście zainteresowani tematem nadawania przesyłek w paczkomacie, to polecam Wam sprawdzić porady w artykule na stronie - https://absolutions.com.pl/nadawanie-przesylki-w-paczkomacie-krok-po-kroku/ . 

2017-04-09 23:24

Dziś byli znajomi, zdziwili się mocno jaka duża nasza kluseczka ;) dostała body rozmiar 74 no i na już trzeba ubierać co by nie zostały "z metką" dzieci tak szybko rosną. Ja wysoka mąż też to dziecko nie mogło być kruszynką

2017-04-09 23:03

Bo rozmiar rozmiarowi jest nie równy. Ale u mnie jest też na odwrót mały ma 10 miesięcy a my nosimy rozmiar 6-9 miesięcy.

2017-04-09 09:54

M.Kos moja niunia dostała sukieneczke rozmiar 74 i od razu mała :( ściąga się pod szyjkę i wszystko na wierzchu całe nóżki, szkoda, bo śliczna jest.

2017-04-09 09:36

M.kos, a to ja tak mam z większością ubranek dla córki, ale w drugą stronę. Rozmiar niby np. na 12 miesięcy a na córę dużo za duży.