Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakup UŻYWANEGO wózka

Data utworzenia : 2015-09-22 16:43 | Ostatni komentarz 2017-03-31 23:40

Aggi86

3097 Odsłony
43 Komentarze

Na co zwrócić uwagę kupując używany wózek? Przymierzam się do kupna używki od prywatnej osoby i boje się, że kupię jakiś bubel... O co pytać? Co przetestować?

2017-03-31 23:40

i warto poszukac w necie recenzji i funkcji, zeby dokładnie sprawdzic wszystko, obejrzec , wypróbowac co się da, a nawet zwazyc wózek, bo dobrych marek sa tez podróby, mozna np. na wage umówic sie do weterynarza, oni mają duze wagi

2017-03-31 22:25

Zgadzam sie używany, ale dobrej marki na pewno długo jeszcze posłuży.

2017-03-28 00:54

no i najlepiej kupic uzywany dobrej marki, drozszy ale zwykle solidniejszy, wytrzyma niejedno dziecko, i wielkosc gondoli powinna byc taka by dziecko spokojnie jeżdziło do ok. 6 miesiąca w zimę w kombinezonie itp

2017-03-26 00:41

Używanego wózka nie kupowałabym w ciemno bez wcześniejszego obejrzenia, ludzie niestety wszystko zrobią aby pozbyć się sprzętu... Najlepiej patrzeć na te oferty z możliwością obejrzenia na żywo. Moja siostra wiele rzeczy zamawia używanych i niestety parę razy sie przejechała, a z wózkiem dodatkowo bym nie ryzykowała gdyż chodzi tu o bezpieczeństwo dziecka.

2017-03-25 19:36

Natka tata twój dobrze mówi

2017-03-25 14:57

Sporo wózków obejrzalam . miałam ochotę kupić taki z tych najnowszych ale dobrze ze maz namówił mnie na baby merca bo w tamtych dzieci mające 4miesiace potrafią juz się nie mieścić . A przy kupnie ja sprawdzalam kolka żeby czasem się nie okazało ze jak wyjade to któreś odleci. Trzeba sprawdzić czy posiada wszystkie części i czy stelaż jest dobry ;)

2017-03-25 00:44

fajnie jak wózek jest taki naturalnie pobrudzony, ja nie ufam jak ktos wysmaruje, wyczysci az błyszczy...choc to wygląda ładnie, moze dlatego ze na allegro były wózki bugaboo wygląday jak nowe, a były poskładane z ilus starych wózków i ich stan nie był naprawde dobry, byo o tym na jakimś forum, ze częsć wózka to Cameleon 2, a część 1, najlepiej kupic od kogos prywatnego zeby zobaczyc ze ma naprawde dziecko, i to jedno a nie rok po roku troje, bo wtedy mozemy wątpić ze wózek i czwarte wytrzyma

2017-03-15 16:01

Oczywiscie wszystko trzeba obejrzec, nie ma co wydawac pieniedzy w ciemno...nam sie udalo, ubejrzelismy wozek i naprawde jest super :) a jaka oszczednosc pieniedzy :)