Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Łóżko piętrowe

Data utworzenia : 2015-07-13 10:36 | Ostatni komentarz 2022-03-24 11:40

konto usunięte

2967 Odsłony
35 Komentarze

Wątek dla nieco starszych dzieci. Długo zastanawialiśmy się, czy kupować łóżko piętrowe. Jak już postanowiliśmy, że tak, to zastanawialiśmy się-jakie. Wybór nasz padł na piętrowe łóżko z drewna(nie ze sklejki), ze schodami. Młodsza śpi na dole, starsza na górze-nie mamy żadnego problemu z tym, że same tam wchodzą i urzędują na górze. Choć to były moje główne obawy. Jakie są Wasze doświadczenia z piętrowymi łóżkami?

2015-07-13 13:23

my też kupujemy za niedługo łóżko piętrowe dla chłopców, ale nieco inne, ja muszę mieć szczebelki na dole zabezpieczające dziecko przed upadkiem, bo młodszy ma niecałe półtorej roku i boję się o niego. Ale łóżko fajne, no i praktyczne szuflady, dla dzieci super sprawa

2015-07-13 12:25

Tak w tych schodkach są szuflady. Bardzo mi się spodobało, ze względu na barierkę i te schody właśnie. Wyobrażałam sobie moją 6 letnią corkę schodzącą w nocy na siku...brrrr...

2015-07-13 11:36

Ja myśle że piętrowe łóżko to niezła frajda dla dzieci :) mogą się wapinać (najważniejsze) i są tak wysoko- pewnie oby dwie chciały by spać na górze :D a co do łóżka to bardzo fajne... Te schodki są super. Tam są szuflady ?