Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ubranka

Data utworzenia : 2014-06-02 10:42 | Ostatni komentarz 2024-11-08 15:38

Grażyna

5621 Odsłony
42 Komentarze

Ostatnio zabrałam się za kompletowanie ubranek dla mojego synka, z racji tego że termin mam wyznaczony na 10 października nie chce kupić za dużo ubranek z krótkim rękawkiem.. Ale też się zastanawiam ile i jakich ubranek w jakich rozmiarach kupić żeby ani nie było za dużo ani za mało... Drogie mamusie doradźcie ;)

2014-06-02 11:15

mamabasia Ubranka - jakie firmy? mama basia już pisala już cos na temat ubranek poczytaj sobie co dziewczyny doradzają :)

2014-06-02 11:13

hmm,,, moja córcia jest z listopada wiec podobnie ... Radzilabym ci kupic body z długim rekawm z 5 par rozmier 56 wystarczy na początek z krótkim mniej ..Nie kupuj za dużo ubran malutkich bo dzieciaczek na początku bardzo szybko przybiera na wadze . Zobaczysz ze ani się nie obejrzysz a będziesz pakowac za male ciuszki :),.jakiś kombinezonik bo na pewno ci się przyda jak dzidzia będzie jechać do domku i kocyk .. kocyk wielkości małego lozeczka zawsze się przyda .... no i oczywiście śpioszki tez z 5 par ...jakas czapeczka cieplejsza może nawet dwie , skarpeteczki kilka par... czasami sa fajne zestawiki w niedużej cenie ,,, do października jeszcze trochę czasu masz na pewno wybierzesz cos fajnego :)