Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Ekspres do ... mleka

Data utworzenia : 2014-04-06 22:20 | Ostatni komentarz 2022-02-07 09:21

KasiaCom

6611 Odsłony
48 Komentarze

Ostatnio przeglądałam strony z akcesoriami, które mają ułatwić życie mamom i trafiłam na ekspres do mleka. Siadłam, poczytałam i zaczęłam się zastanawiać, czy serio są aż tak leniwe mamy, którym się nie chce podgrzać wody i wsypać paru miarek mleka do butelki. Z drugiej strony taki ekspres zajmuje więcej czasu niż zwykłe przyszykowanie mleka tradycyjną metodą więc nie wiem jakie mi to ułatwienie. Tak w mojej ocenie to wygląda. A Wy jakie macie zdanie?

2014-04-07 17:35

Gadżet fajny i dość ładnie się prezentuje ,ale osobiście nie kupiłabym tego ;) Ja tam mogę tradycyjnie przyrządzać mleko i uważam to za zbędne ;) . Dla mnie cena też nie należy do niskiej ;) Może gdyby to było tańsze...

2014-04-07 17:15

Cena wcale nie jest wysoka biorąc pod uwagę możliwości tego cuda. O tu https://www.babymama.pl/Ekspres-do-mleka-Beaba-Bib-Expresso-gipsy-p1579.html . Jakby tak policzyć ile wyniesie kupno podgrzewacza, sterylizatora, pojemnika na butelki to powiem wam, że cena jest rozsądna.

2014-04-07 14:47

tak na allegro kosztuje 360, a w sklepie w smyku ponad 500 :/ ja też często się łapie tak jak Ty Silje, że już ta godz i że już godzinę/ pół wcześniej powinien młody jeść to włączam elektryczny czajnik trochę dolewam tej gorącej wody i reszta zimnej i jest ;) Mnie tez się bardzo podoba, ale cena mi się nie podoba i nie jest mi raczej potrzebny

2014-04-07 14:37

Silje kosztuje chyba 360 zł

2014-04-07 12:37

Jaki fajny :) Ja chcę, tak jestem leniwa, tak nie chce mi si wody gotować dla dziecka, tak nie chce mi się sypać mleka :D Haha :) A tak na poważnie kupiłabym, bo bardzo ładny z tego gadżet do kuchni, a poza tym ja się czasami łapię na tym, że "o jezu, już 17 młoda miała mleko dostać" :) Ile toto kosztuje?

2014-04-06 23:02

a dla mnie bardzo podoba się ten ekspres uważam że ten gadżet jest bardzo przydatny dla rodziców sama bym o takim czymś pomyślała ale cena jest wysoka

2014-04-06 22:42

Ekspres chciałam napisać a teraz nie mogę edytować :( wybaczcie za gafę. Ja o ekspres do kawy walczę z mężem, bo on się upiera że mi niepotrzebny na mieszkaniu

2014-04-06 22:24

Tez to widziałam ale dlatego że był w jakimś konkursie do wygrania ale nawet się nie wysilałam bo stwierdziłam że takowe urządzenie nie jest mi potrzebne, ale expres do kawy czemu nie bo mój od tygodni stoi na górnej szafce bo mu ciśnienie uszło, coś się zrąbało i nie ma komu naprawić ale wysłużony więc chyba jego żywot się zakończy:)