Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Elektryczna szczoteczka do zębów

Data utworzenia : 2014-03-25 11:05 | Ostatni komentarz 2020-02-23 14:35

Proud Mommy

2616 Odsłony
11 Komentarze

Mamy starszaków, czy Wasze pociechy używały bądź używają szczoteczek elektrycznych? Jakie szczoteczki polecacie?

2014-03-25 11:54

A jeszcze dopiszę coś o użytkowaniu:)Kupiłam tą szczoteczkę ponieważ zaczynał się Julii osadzać kamień na trójkach,bardzo chciała sama myć zęby,a nie robiła tego bardzo dokładnie,dodatkowo niecierpliwiła się jak jej chciałam poprawiać.Tak,że kupiliśmy jej tą szczoteczkę i po kilku myciach ładnie się ząbki domyły i osad sie nie gromadził tak przy dziąsłach.Myła nią niecałe 2 tyg i nagle przestała działać.Teraz gdy używa zwykłej szczoteczki i znów osad na trójkach się pojawił.Jutro kupię baterie i zobaczę czy zadziała jak nie to pokuszę się na tą Oral B.

2014-03-25 11:50

A kiedy Julcia zaczęła korzystać z takiej elektrycznej? Słyszałam, że nie powinno dawać się dziecku poniżej 3 rż., ale jeszcze nie rozmawiałam o tym z dentystką.

2014-03-25 11:30

Ja kupiłam colgate ona nie ma wymiennych końcówek dlatego jest tańsza.Niby fajna bo lubiła nią myć,ale szybko przestała działać,muszę kupić baterie bo może tam tkwi problem.Jeżeli nowe baterie nie jej nie uruchomią to stwierdzę że nie warto jej kupować.My mamy z brauna na baterie i jesteśmy zadowoleni baterie długo wytrzymują,tak że z pewnością taka szczoteczka z brauna dla dziecka z wymiennymi końcówkami będzie służyć dłużej a różnica cenowa jest 15-20zł.Wkłady i szczoteczka najtańsza jest na allegro,choć czasami w rossmanie są promocje,my tam nasze kupiliśmy.Tak,że jeżeli będę kupować drugi raz to wybiorę brauna oral b.