Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Jakich zabawek nie kupować dziecku

Data utworzenia : 2014-03-25 10:09 | Ostatni komentarz 2021-06-07 10:32

Marta1984

4146 Odsłony
21 Komentarze

Bardzo trafny i śmieszny artykuł :) http://www.usta-usta.eu/2014/03/jakich-zabawek-nie-kupowac-dzieciom.html No właśnie na jakich zabawkach się zawiodłyście, czasem mimo wielu przychylnych recenzji w necie. Co wydawało się strzałem w dziesiątkę, a okazało niewypałem , który zalega w szafie.

2021-06-07 10:32

Z tym kotem to się uśmiałam troszeczkę czytając komentarze ale tak naprawdę nie jest to śmieszne jeżeli dziecko się boi mimo tego że dziadkowie chcieli dobrze chyba lepiej wrzucić taką zabawkę co do zabawek na biegunach tych pluszowych dobrze wiedzieć na przyszłość z tego co widzę dużo osób na nie narzeka a jeśli chodzi o garnuszek z Fisher Price szczerze mówiąc moi znajomi mają taki mają 3małych dzieci i z tego co widziałam wszystkie fajnie tym garnuszkiem się bawią więc to pewnie zależy od dziecka jednemu podejdzie drugiemu niekoniecznie 

2021-06-07 10:12

Z tym kotem to się uśmiałam troszeczkę czytając komentarze ale tak naprawdę nie jest to śmieszne jeżeli dziecko się boi mimo tego że dziadkowie chcieli dobrze chyba lepiej wrzucić taką zabawkę co do zabawek na biegunach tych pluszowych dobrze wiedzieć na przyszłość z tego co widzę dużo osób na nie narzeka a jeśli chodzi o garnuszek z Fisher Price szczerze mówiąc moi znajomi mają taki mają 3małych dzieci i z tego co widziałam wszystkie fajnie tym garnuszkiem się bawią więc to pewnie zależy od dziecka jednemu podejdzie drugiemu niekoniecznie 

2014-04-01 22:29

Basienka kot to w sumie id szwagierki, ale dziadki przywiezli. Chociaz szwagierka mowila, ze chcialaby kota do mieszkania wziac jakiegos, to moze jej oddam :)

2014-04-01 22:24

Silje ale ble ble kot ;( mi też on się nie podoba dziadki na pewno chcieli dobrze z tym kotkiem nie strasz dziecka tym kotem bo będzie miała Rozalka koszmary, lepiej wypuść go na wolność

2014-04-01 15:29

Monika siedzisko jest strasznie wąskie i nisko w ogóle długo by się w tym nie bawił, do tego głowa wrrr wygina się do przodu i mówię szczerze dziecko przeleciało do przodu. Lepsze już są te z siedziskami, mój mąż jak byliśmy jeszcze parą kupił takiego swojej chrześnicy i do dziś głowa słonia sztywno się trzyma.

2014-04-01 15:03

Hehe ;) super na miejsce które jest niebezpieczne, lepiej sobie zachowaj kocura ;) hehe U nas mała strasznie sie bała ksiażki z dźwiękiem krowy do tej pory jej nie lubi

2014-04-01 14:58

A to też ci mogę powiedzieć :) Od wczoraj sprawdza się jako zabezpieczenie jednej z szafek, którą młoda sobie upodobała. Otwiera szafkę, a tam przeraźliwe "MMRRAAAUUUUU!!" i płacz, no i szafkę zamyka od razu :)

2014-04-01 14:52

hehe ;) Ciekawe co miał producent na myśli produkujac taką zabawkę;)