Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ubrania ciażowe

Data utworzenia : 2014-03-13 11:14 | Ostatni komentarz 2024-09-03 15:06

konto usunięte

30941 Odsłony
646 Komentarze

W ciąży każda kobieta chciałaby wyglądać atrakcyjnie a czasem ubrania robią się za ciasne. Czy wy kupowałyście jakieś specjalne ciążowe spodnie , spódnice itp. Ja przez całą ciąże przytyłam ok 9 kg i raczej wszystko poszło w brzuszek , kupiłam sobie tylko leginsy ciążowe i 2 tuniki takie luźniejsze a poza tym całą ciążę przechodziłam w normalnych ubraniach .Ale wiem że kobiety maja problem żeby kupić jakieś fajne ubrania a jeżeli już są sklepy top ceny w nich są oszałamiające, a może wy macie jakieś doświadczenie w tym temacie. Jak sytuacja wygląda, wyglądała u Was.

2024-09-03 15:06

Ja przyzwyczaiłam się do majtek z gatty tych bezszwowych i zazwyczaj je kupuję zawsze. 

2024-08-31 21:58

Rety, ile ja się w naszukalam ocieplanych ładnych legginsow ciążowych.  A ostatecznie chodziłam zimą w grubych rajstopach tylko obnizalam sobie ich stan by mnie nie cisnęly

2024-08-31 21:53

Ja przechodziłam cała ciaze w leginsach z zalando anna field linia mama i majtki ciazowe Lindex. W sumie to tej pory chodzę w tym. Na zimę kupiłam na allegro ocieplane leginsy. A kurtkę wzięłam od mamy. Reszta garderoby pasowała akurat bo zawsze wolałam kupować luźniejsze bluzki. A po koniec to już brałam od męża koszulki :p

2024-08-31 14:17

Kinia ja uwielbiam bezszwowe majtki  z Sinsay. Są super wygodne i niedrogie 

2024-08-31 13:45

O to bym się skusiła na biustonosz. Takie marki jak Lovi znają się na rzeczy i wiedza co jwst najlepsse dla mam i dzieci .. czekamy na takie nowości 

2024-08-31 13:39

Majtki z Sinsay są rewelacja. Miły materiał, wysoki stan i bardzo wygodne. Co do reszty ubrań to nie kupuje nic dla kobiet w ciąży, bo mój brzuch nie jest za duży. Chociaż jak mam kupować to legginsy, są najwygodniejsze u cenowo można dostać za około 50 zł z takiej marki jak Tomi leggins. �

2024-08-30 17:29

Moo, chociaż bielizna ciążowa, jakieś biustonosze do karmienia bylyby super 

2024-08-30 10:19

Fajnie jakby Lovi zrobiło jakąś kolekcje dla mam.

Marzy mi się biustonosz do karmienia, koszula nocna do karmienia, legginsy ciążowe, jakieś bluzki typu t shirt