Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

nadmuchiwana wanienka

Data utworzenia : 2014-02-10 22:03 | Ostatni komentarz 2018-02-28 08:08

KasiaCom

6445 Odsłony
62 Komentarze

I chyba wreszcie znalazłam coś dla nas, chodzi głównie o miejsce, a to niestandardowe rozwiązanie kąpieli nie zajmowałoby dużo miejsca. Nadmuchiwana wanienka dostępna jak się już rozeznałam w Polsce. No tylko pewnie potrzebujemy pompki bo ile można pompować ;) Ale zobaczcie mamusie to chyba dość fajne rozwiązanie na małą przestrzeń. Co o tym myślicie? Do tego już znalazłam jej dodatkowy atut latem może zastąpić mały basenik. Koszt zależy od wielkości ale już mi jakoś przypadło to rozwiązanie do gustu. Może namówię męża. A może już któraś z mam korzystała? A zapomniałam napisać dodatkowy atut możemy wziąć ją ze sobą na wakacje, uznajmy że to taka wanienka turystyczna jest :)

2014-02-11 15:37

My zastanawialiśmy się nad zakupem przed feriami ale stwierdziliśmy że zabierzemy naszą już troszkę małą angielska wanienkę . Troszkę szkoda mi było pieniędzy - jak sprawdzałam to koszt ok 50 zł

2014-02-11 15:33

ja też bym nie kupiła takiej wanny tak jak pisze Silje pompowanie i spuszczanie powietrza codziennie może mamę wykończyć po za tym przed spuszczeniem powietrza trzeba ją dobrze wysuszyć a po za tym wydaje mi się niebezpieczna z powodu niestabilności

2014-02-11 11:38

Fajnie to wygląda, może bym się zdecydowała, ale jedynie do używanie jako pierwszego basenu. Bo nie chciałoby mi się codziennie pompować i spuszczać powietrza.

2014-02-11 09:11

Ciekawe rozwiązanie,ale chyba dość drogie jak to większość nowinek:)Fajne na wyjazdach,ale można je zastąpić zwykłym basenikiem ,w zeszłe wakacje na wyjazd kupiłam zwykły malutki nadmuchiwany basenik,który wkładałam do brodzika i myłam w nim wtedy 9 mies Emilkę.Za basenik zapłaciłam 9 złotych i sprawdził się znakomicie:)

2014-02-10 22:13

Rzeczywiście fajna. Świetnie nadawałaby się jako wanienka turystyczna albo na dłuższe wizyty u rodziny.

2014-02-10 22:06

Bardzo fajna rzecz i przydatna, np. na wyjazdy. Nie posiadam takiej, jednak zastanawiałam się kiedyś nad zakupem. Jak dobrze pamiętam gdzieś jest wątek o wanienkach i któraś z mam chyba wstawiła zdjęcie swojej pociechy w nadmuchiwanej wanience.