Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

nadmuchiwana wanienka

Data utworzenia : 2014-02-10 22:03 | Ostatni komentarz 2018-02-28 08:08

KasiaCom

6444 Odsłony
62 Komentarze

I chyba wreszcie znalazłam coś dla nas, chodzi głównie o miejsce, a to niestandardowe rozwiązanie kąpieli nie zajmowałoby dużo miejsca. Nadmuchiwana wanienka dostępna jak się już rozeznałam w Polsce. No tylko pewnie potrzebujemy pompki bo ile można pompować ;) Ale zobaczcie mamusie to chyba dość fajne rozwiązanie na małą przestrzeń. Co o tym myślicie? Do tego już znalazłam jej dodatkowy atut latem może zastąpić mały basenik. Koszt zależy od wielkości ale już mi jakoś przypadło to rozwiązanie do gustu. Może namówię męża. A może już któraś z mam korzystała? A zapomniałam napisać dodatkowy atut możemy wziąć ją ze sobą na wakacje, uznajmy że to taka wanienka turystyczna jest :)

2018-02-28 08:08

Coś takiego się fajnie sprawdza i jest rozwiązaniem mocno praktycznym - https://askot.pl/produkt/stokke-wanienka-turystyczna-flexi-bath-rozne-kolory/ W wielu miejscach jej używaliśmy, ale my od samego początku dużo zwiedzaliśmy, dużo podróżowaliśmy. Bardzo pozytywnie to wspominamy. W sumie to sama myślałam, że są tylko łóżeczka turystyczne. O istnieniu takich wanienek dowiedzieliśmy się przypadkiem, ale to mocno praktyczne rozwiązanie.

2015-12-28 08:21

na wyjazdy super ! :D

2015-10-28 18:59

ja mam większą plastikową i to na stojaku. do takiej dmuchanej trzeba się schylić a to niezbyt dobrze dla kręgosłupa. jak jechaliśmy na wakacje to pożyczyłam od siostry taki malutki dmuchany basenik i w nim małego wykąpałam :)

2015-10-24 16:24

kiedyś czytałam o tej wanience, ale była polecana jako turystyczna na wyjazdy. Mam małe mieszkanie i mam plastikową wanienkę. Można ja trzymać w wannie lub pod prysznicem, mi wygodnie jest ją mieć na meblach - nie są wysokie ręką sięgnę by ją włożyć i zdjąć. Wydaj mi się że nadmuchiwanie takiej wanienki szybko by mnie irytowało, bo kąpiel przyrządza się praktycznie codziennie. Potem trzeba ją dokładnie osuszyć, by się żadne pleśnie nie złapały w zakamarkach.

2015-10-22 12:10

Przyznam szczerze, że pierwsze słyszę o takiej nadmuchiwanej wanience. Na ogół kąpiel odbywa się dość często, więc osobiście nie bardzo chciałoby mi się regularnie nadmuchiwać i spuszczać powietrze, a jeszcze wcześniej osuszać wanienkę. Ale co do tego, że w dłuższą podróż idealna to się zgodzę. :) W domkach, pensjonatach czy hotelach są zazwyczaj prysznice, bądź duże wanny, a to nie to samo. ;) My mamy plastikową, solidną wanienkę. Nawet nie musiałam jej kupować, bo po mnie zachowała się idealnie. :) Wystarczyło odświeżyć. :)

2015-10-21 09:41

Też jestem zdecydowanie za plastikową wanienką.

2015-10-20 21:34

Fajna sprawa , tylko bałabym się ,że się przebije. Jestem bardziej przekonana to plastikowej wanienki.

2015-08-30 22:03

Dmuchana wanna zalatwiona przez psa zostala ; ( sunia sie dopadła... w sumie to wpadla do niej, a jak zaczęła wydurniac sie niechcac pazurkiem zahaczyla, takze.. my dalej bez wanny ; (