Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Blooming Bath

Data utworzenia : 2014-02-02 13:30 | Ostatni komentarz 2021-04-13 16:35

konto usunięte

5103 Odsłony
20 Komentarze

Kolejny pomysł na ciekawą i zupełnie inną kąpiel dziecka. Bajecznie kolorowy pluszowy kwiatek, który można wsadzić gdziekolwiek i wykąpać maleństwo. Nie wiem jak to dokładnie działa, czy woda nie ucieka, czy może bardziej chodzi o kąpiel w formie prysznica, ale wiecie co podoba mi się ten gadżet :) http://www.youtube.com/watch?v=jJY9iv2rWjc Wiadomo, że nie jest to rzecz niezbędna, ale w jakiś sposób słodka i urocza. A wam jak się podoba?

2014-02-03 14:36

Do mnie to nie przemawia. Nie dość, że kwiatków nie lubię ( i na szczęście mam synka) to jeszcze synek w wodzie wariuję więc takie coś by go ograniczało bardzo :)

2014-02-02 22:37

Popieram, fajny gadżet. Jednak mój Michaś za bardzo lubi się pluskać w wodzie, żeby dać się wykąpać w czymś takim.

2014-02-02 20:42

Niezły bajer ale nie dla mnie :) Mój synek już za duży na taki kwiatek , jak był mniejszy to też nie wiem czy by się przekonał do czegoś takiego bo uwielbiał się pluskać w swojej wannie a teraz uwielbia wariować w dużej wannie (w której mamy położoną matę antypoślizgową.

2014-02-02 16:52

To coś (; D) również mnie się podoba: )) Myślę, że jest to świetna sprawa np. na wakacje - zajmuje nie wiele miejsca i kąpiel jak widać na filmiku wygląda na przyjemną a taki kwiat starczy też na troszkę czasu, bo dziecko można ułożyć od pozycji leżącej (bardziej jako mata do dużej wanny) do siedzącej (mata antypoślizgowa pod pupę): )) Fajny gadżet - nie jest koniecznością ale może przy kolejnym dziecko warto by było pomyśleć..; ))