Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Prezenty na Boże Narodzenie

Data utworzenia : 2013-11-06 15:42 | Ostatni komentarz 2022-12-27 22:00

Marta1984

17308 Odsłony
221 Komentarze

Dziewczyny podzielcie się pomysłami. Nie tylko na prezenty dla maluchów ale też najbliższych. Może zainspirujemy siebie nawzajem :)

2013-11-07 14:13

Bardzo fajny temat. Maluchom w rodzinie staramy się kupować zabawki, bo dzieciaki się raczej z ubrań nie cieszą. Mojej dwuletniej bratanicy zamierzam w tym roku kupić zabawkową kuchnię. Na allegro można fajne znaleźć. Z kolei męża chrześniakowi (ma 9 lat) zamierzamy kupić jakąś grę na x boxa. Mąż ma jeszcze 3 letnią bratanicę, ale z nią nie mam kompletnie pomysłu. Może lalkę Barbie, ale nie wiem. Rodzicom 2 lata temu kupowaliśmy kalendarze z naszymi zdjęciami ze ślubu. Bardzo im się podobały. W tym roku myślałam o czymś indywidualnym dla każdego z nich. Mój tata to meloman więc pewnie kupię mu jakąś płytę, a mamie może perfumy albo torebkę. Z rodzeństwem nie robimy sobie prezentów, bo wystarczająco dużo wydatków mamy na dzieci, więc póki my nie mamy dzieci oni nam robią prezenty a my ich dzieciom. Pozostaje mi jeszcze babcia której z reguły kupuję coś co jej się przyda, typu podkolanówki na żylaki, bo ma straszne problemy, kubki do herbaty albo jakieś ręczniki. Fajnym prezentem może być też foto obraz na płótnie, ale może to na przyszły rok dla dziadków jak już nasza kruszynka będzie na świecie.

2013-11-07 11:56

maluchom z rodziny kupujemy zazwyczaj klocki lego, oczywiście potem jest wielkie budowanie pod choinką :) ja czasem cały rok wypatruję pomysłów na prezent, rozglądam się pilnie podczas odwiedzin u rodziny i czasem zauważam że coś by się przydało, wpadłam w ten sposób na koszyczek do drewna do kominka, gruby milutki koc do salonu, lampkę do czytania, ostatnio zauważyłam deficyty podczas wyjazdów- walizki i torby podróżne zazwyczaj są pożyczane w ostatniej chwili, niektórym brakuje tez porządnego plecaka na basen czy majówkę- chyba w tym roku będziemy celować w akcesoria podróżne i domowe, bo kosmetyki, piżamki i portfele już się przejadły :) na szczęście mamy pod nosem Tk Maxx gdzie można znaleźć sporo inspiracji,nie bankrutując

2013-11-06 18:02

uwielbiam robić prezenty :D również chetnie poczytam Wasze inspiracje na ten rok! a oto moje, będę wpisywać pojedynczo bo wpadła akurat do mnie sąsiadka i będziemy chyba robić budyń :) i oglądać Dorę :) dla bratanicy (teraz ma 8 lat) - mała domowa trampolina sportowa, zestaw masy samoutwardzanej+foremki do ciasteczek+farba tempera z brokatem, książeczki, gry planszowe, gry typu memory, pisaki ze stempelkami, zestaw do robienia biżuterii , w tym roku dostanie walizeczkę-takie retro pudło w róże do nowego pokoju, myślę jeszcze czym je wypełnić :)i chyba poduchę do siedzenia na podłodze

2013-11-06 15:49

Marta1984 właśnie myślałam nad tym wątkiem ale byłaś szybsza ;) ja też już zastanawiam się nad prezentem dla córeczki jest teraz dużo promocji w sklepach i można kupić zabawki taniej widziałam w Tesco zabawki tańsze o 50 % ale nie wiem co kupić, na mikołajki będą książeczki bo mała je uwielbia ;)

2013-11-06 15:48

Dla jednych i drugich dziadków chyba zamówię kalendarz ze zdjęciami Mateuszka ( dla moich rodziców dodam też synków siostry ). W Empiku jest teraz promocja 50 % taniej. http://www.empikfoto.pl/rabat_sk0411.html?utm_source=smyk.com&utm_medium=suwak&utm_campaign=rabat_sk0411 A mamom polecam duże gumowe klocki ze Smyka. Kupiliśmy z musu bo miałam bon, którego ważność kończyła się w zastraszającym tempie, a teraz jestem niesamowicie zadowolona. Mati próbuje budować, a my jesteśmy bezpieczni nawet jak oberwiemy klockiem w trakcie zabawy :)