Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Kołderka, jasieczek i pościel

Data utworzenia : 2013-09-19 21:48 | Ostatni komentarz 2017-09-13 13:06

Marta1984

13045 Odsłony
101 Komentarze

Kobietki drogie postanowiłam kupić dla synka komplet do spania: kołderkę, podusię no i oczywiście pościel do tego. Zbliża się zima, ja pod kołdrą, a synek pod kocykiem... nie mogę na to już patrzeć. Co mi doradzicie? Czytałam, że antyalergiczna słabo trzyma ciepło ale nie namnażają się w niej roztocza i inne świństwa tak jak w puchowych kołdrach. Pościel chciałabym z kory bo ja taką najbardziej lubię ale jakoś nie widziałam kompletów dziecięcych, może jest zbyt szorstka. ----- Ja mam tradycyjną białą, sama musiałam sobie uszyć, bo chciałam w 100% bawełnianą, którą będę mogła od czasu do czasu wygotować. Jakie pościele wy macie ?? i czy nie uczulają? możecie ją wygotować?

2017-09-13 13:06

Równiez zamawiałam pościel przez internet. Z wygody. I stacjonarnie nie znalazłam wzorów jakie by mi odpowiadały. Niby sklepów w moim mieście jest sporo, ale miałam wrażenie,że w każdym to samo.... Te same wzory i te same firmy. Polecam ten sklep: https://www.dlaspania.pl/posciel/posciel Maja bardzo dobre ceny na komplety pościeli tej lepszej jakości.

2017-04-20 12:14

Daria jest już trochę u nas nie podejrzewałabym jej o reklamę.

2017-04-19 11:24

Tylko i wyłącznie bawełna, zarówno dla dziecka jak i dla dorosłych.

2017-04-17 19:28

Jeśli chodzi o pościel to na pewno bawełna. Dla dziecka tym bardziej.

2017-04-17 12:18

Zdecydowanie bawełna, kora to przeżytek, którego nie znoszę. Bawełna jest bardzo przyjemna w dotyku, a dla dziecka tym bardziej. Pomijając bawełnę i korę myślę, że to po prostu reklama...

2017-04-11 22:41

Też wolę bawełnę, piękna pościel. Ja bym była zadowolona z prezentu, jakbym była miłośniczką pony hihi

Konto usunięte

2017-04-11 13:21

Co sądzicie może o tym kompleciku pościeli? https://firaneo.pl/posciel-klasyczna---n579 Chciałabym kupić dla siostry ( w zasadzie to dla jej córki czyli mojej siostrzenicy). Mała ma totalnego bzika na punkcie kucyków pony tak więc pomyślałam sobie, że moze jej się to spodobac. Myślicie,że dobrze się prezentuje? Chciałabym aby siostra również była zadowolona z tego co wybrałam. Raczej wolałabym własnie bawełnę niż korę. Kora jest moim zdaniem mało przyjemna ( miałam kiedyś taka pościel ale wolę bawełnę)

2016-01-11 16:20

Ja nie jestem w stanie spać pod jakąkolwiek pościelą z kory mimo , że jest dobrej jakości . Zawsze mnie drapie , mimo że jest miękka w dotyku .