Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Jakie łóżeczko dostawne?

Data utworzenia : 2019-03-24 10:39 | Ostatni komentarz 2019-06-06 13:44

11malwina11

647 Odsłony
5 Komentarze

Zastanawiam się nad zakupem łóżeczka dostawnego dla niemowlaka, jakiej firmy łóżeczko polecacie?

2019-06-06 13:44

Dodam tylko, że w związku z tym, że dziecko ma się urodzić w lipcu to chciałabym aby łóżeczko było drewniane. Widziałam kinderkraft, ale są plastikowe i w dodatku dziecko jest osłonięte dookoła siatką, a chciałabym aby miało przewiewnie.

2019-06-06 08:35

Dziewczyny co prawda pisałam już post na ten temat, ale wątki się nie przesuwają i nie widać, że on się pojawił, więc próbuję jeszcze raz - teraz kiedy są już powiadomienia o nowych komentarzach. W związku z tym, że mamy teraz dość ograniczone miejsce w sypialni planuję zakup łóżeczka dostawnego. Czy macie jakieś doświadczenia? jakiej firmy warto kupić i na jak długo faktycznie wystarcza? Planujemy przeprowadzkę za jakieś 3 miesiące, potem będę miała więcej miejsca i zakupię łóżeczko 120/60, ale na te 2-3 miesiące potrzebuję coś naprawdę kompaktowego. Jeśli korzystałyście z takich łóżeczek to proszę o opinie.

2019-05-15 22:22

Są tutaj mamy, które używają łóżeczek dostawnych? Na jak długo rzeczywiście wystarczają? Przez jakiś czas po porodzie chcemy aby syn spał z nami w sypialni i poszukujemy małego łóżeczka dostawnego/kołyski, potem zamierzamy zakupić takie 120/60 i przenieść syna do jego pokoju. Macie jakieś doświadczenia? Przeglądając fora internetowe natknęłam się na firmę woodies. Może któraś z mam może się wypowiedzieć? Czy w łóżeczku dostawnym konieczny jest obniżany bok? czy jednak bezpieczniej, aby zamontowany był na stałe?

2019-04-30 12:49

Zdecydowanie firma lionelo ma świetne rzeczy przeznaczone dla dzieci. My mamy w sypialni łóżeczko turystyczne timon z tej firmy, które można bez żadnych problemów przenosić z jednego miejsca na miejsce. Ma też porządny materacyk Fiki Miki, który dba o kręgosłup maluszka ;-)

Konto usunięte

2019-03-25 15:37

Kinderkraft ma ciekawe łóżeczka, ale ja osobiście wolę klasyczne, które przysuwam do swojego łóżka. Będzie służyło na dłużej, ponieważ można wyjąć szczebelki lub zdjąć jedną stronę i będzie też dla starszego dziecka. Kosze Mojżesz też są ciekawym rozwiązaniem - są lekkie, poręczne, możesz je sama przenieść, jednak wadą jest to, że maluch szybko z niego wyrasta.