Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Dostawka do wózka

Data utworzenia : 2013-08-05 08:51 | Ostatni komentarz 2021-03-21 23:50

konto usunięte

4116 Odsłony
37 Komentarze

Czy któraś z Was używała dostawki do wózka dla starszego dziecka? Chodzi mi o cos takiego: http://allegro.pl/listing/listing.php?string=dostawka+do+w%C3%B3zka&buyUsed=1 Zastanawiam się, czy do każdego wózka pasuje...i jak jest z mocowaniem. Czy to tak można na poczekaniu, czy trzeba już raz na wyjście. Moje dziecko waży teraz 17 kg, czasem usprawniłoby mi to drogę powrotną z przedszkola z dwójką dzieci.

2014-03-24 18:23

Mamunia, te dostawki na stojąco to nie sprawdzają się. Koleżanka miała i takiego Lascala i własnie BuggyPod. Ta pierwsza podobno nadaje się dla ludzi z długimi rękami i krótkimi nogami, bo jest niewygodna z perspektywy osoby kierującej wózkiem. Znajomej córka schodziła z dostawki w najmniej oczekiwanym momencie, nie uprzedzając o takim zamiarze. A poza tym słabo to się sprawdza przy wyjazdach na krawężniki itp. Z kolei BuggyPod miała do wózka trzykołowego i zaliczyła upadek wózka. Stwierdziła więc, ze może do czterokołowca to i ok, ale na 3-kołowe szkoda ryzykować wywrotką.

2014-03-24 17:00

Proud Mommy przed narodzinami Emilki rozglądałam się za dostawkami do wózka i patrzyłam na te buggypod jednak według mnie są za drogie.Tak porównywałam to nie raz znalazłam fajny i praktyczny wózek "rok po roku" jeden za drugim używany za mniejsze pieniądze np używany Graco Quattro Duo jest na alegro za 400zł,tylko nie czytałam opinii o tych wózkach wtedy,więc jak one się sprawują to nie wiem wyglądają fajnie:)Takie uniwersalne siedziska montowane w tyle wózka znów wydają się nie za wygodne i takie nie za bezpieczne http://archiwumallegro.pl/uniwersalna_dostawka_litaf_seat_2_go_do_wozka-2034452494.html.Chodząc do przedszkola widuję panią która ma tą dostawkę Lascal maxi i wydaje mi się ,że jest fajna, planuję ja własnie zaczepić i zobaczyć jak to ma zamontowane bo siostrze by się takie coś przydało.Ja w końcu tak kupowałam,ze nic nie kupiłam bo stwierdziłam,po wiośnie że już nie potrzebuje:)

2014-03-23 22:30

Podbijam temat, bo sama rozglądam się za dostawką. Tylko ja bardziej szła bym w stronę takiej z siedziskiem i oparciem, coś na styl buggypod. Z tego co czytałam na ich stronie, to niestety nasz wózek się nie łapie. Myślę, że napiszę do producenta naszej limuzyny z zapytaniem o możliwe dostawki.

2013-08-07 09:28

Kiedyś dostałam taką dostawkę - bumprider, ale córa miała już 3,5 roku i bardzo dzielnie ze mną spacerowała trzymając się wózka, więc oddałam. Nie korzystałam z niej. bałam się, że gdy zacznie z niej korzystać to już się do tego przyzwyczai. Jakoś mam wrażenie, że do tych dostawek to trzeba dobrego podłoża - dobrych chodników, u nas nie wszędzie takie są. już widzę jak idąc po wyboistym terenie podskakuje na tej podstawce. Ale widziałam, że sporo osób z takich dostawek korzysta - tylko chyba są to trochę młodsze dzieci - tak ok 2-3 lat

2013-08-07 08:18

Nikt nie używał... szkoda