Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Nowoczesna kołyska podwieszana do sufitu

Data utworzenia : 2018-02-20 10:52 | Ostatni komentarz 2020-02-26 22:16

Konto usunięte

1531 Odsłony
24 Komentarze

Mamusie, natknęłam się na taką kołyskę w internecie. Opis ma znakomity, służy już noworodkom. Dno jest utwardzane więc jest bezpieczna dla kręgosłupa i prawidłowej postawy maluszka. Dodatkowo kołyska rośnie wraz z dzieckiem, według założeń może służyć aż do 12 roku życia. Dzięki siatce dziecko może obserwować to co dzieje się wokół niego. Kosz sprawia, że maluszek czuje się bezpiecznie, jak w łonie matki. Spotkałyście się z taką kołyską, używałyście? Jestem ciekawa Waszych opinii.

2018-02-20 20:26

zalet producent wymienia oczywiście pełno ale jak dla mnie to rzecz zbędna . Jeśli mamy pieniądze i chcemy przetestować to czemu nie , ale ja bym nie kupiła ..zdecydowanie bardziej podobaja mi sie kołyski w starym stylu a jeśli miałabym wybrać pomiędzy tą ze zdjęcia to wybrałabym taka przy łóżku montowaną do sufitu ze zdjęcia które wstawiłam ja , ale nadal uważam ze niepotrzebny gadżet

2018-02-20 19:32

Trzeba mieć sporo przestrzeni na taką kołyskę, a dwa mąż miał w pokoju zamontowany worek treningowy, jak widziałam, jak go montowali to ja dziękuję. Podejrzewam, że jak kołyska ma służyć do 12 rż to i montaż musi być solidny. Jakoś osobiście nie podobają mi się takie gadżety. Drogie i niepewne, bo maluch różne może mieć upodobania.

Konto usunięte

2018-02-20 17:47

Aniu, nie testowałam, nie dotykałam. Wydaje się być bezpieczna, dno jest usztywniane, siateczka jest regulowana, czyli rośnie razem z dzieckiem. Cenę znalazłam 1400. Może widziałyście w innej cenie?

2018-02-20 14:09

Oglądałam ta kołyske, super sprawa :) ale czy bezpieczna???

2018-02-20 14:04

Mama jaka cena tych kołysek?? Kiedyś oglądałam jakiś program chyba Dorota was urzadzi tam taki podwieszany bujany fotel w sypialni zrobiła super sprawa, napewno jak będę robić swoją sypialnie to stworzenie coś takiego a wielkimi krokami się to zbliża :)))))

2018-02-20 13:31

gdzieś ostatnio na fb dziewczyny szukały takiego cuda , świetna jest :)

Konto usunięte

2018-02-20 12:03

Aniu, wpisz w wyszukiwarkę "nowoczesna kołyska podwieszana." Ciekawa jestem Waszych opinii, pomysł świetny, ale cena już mniej zachwyca.

2018-02-20 11:54

Mama gratki a gdzie znalazłaś takie cacko????