Zakupy (894 Wątki)
Jakie zasłony do sypialni
Data utworzenia : 2018-02-07 13:47 | Ostatni komentarz 2018-02-08 09:00
urządzam na nowo sypialnie i zastanawiam się jakie zasłony kupić. mam duże okna, takie balkonowe, i problem jest taki, że na ulicy jest latarnia, zaraz na przeciwko mojego okna! nie mogę przez to w nocy spać. nie chcę rolet a nie wiem jaki materiał na zasłony będzie najlepszy tak, żeby światło nie właziło do pokoju. no i jeszcze najlepiej żeby te zasłony jakos wygladały. gdzie mogę szukać takich rzeczy. pomóżcie, bo umrę z niewyspania!
Sortowanie:
Konto usunięte
2018-02-08 09:00
Myślę,że w sklepie, w którym będziesz kupowała zasłony powinni Ci doradzić jaki materiał będzie najlepszy. Tak samo będzie jeśli wybierzesz się do zakładu krawieckiego i zapytasz się krawcowej jaka tkanina nie będzie przepuszczała światła. Są specjalne materiały przygotowane właśnie dla zasłon ( sasma mam takie zasłony, bo najlepiej śpi mi się jak w sypialni jest totalna ciemność). Jeśli zastanawiasz się nad wyglądem to na tej stronie jest sporo inspiracji dotyczących zasłon do sypialni: http://www.villadecor.pl/blog/inspiracje/nowoczesne-zaslony-do-sypialni-inspiracje-i-aranzacje/ Zerknij sobie.
Konto usunięte