Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Jakie zasłony do sypialni

Data utworzenia : 2018-02-07 13:47 | Ostatni komentarz 2018-02-08 09:00

N.Kwit

476 Odsłony
2 Komentarze

urządzam na nowo sypialnie i zastanawiam się jakie zasłony kupić. mam duże okna, takie balkonowe, i problem jest taki, że na ulicy jest latarnia, zaraz na przeciwko mojego okna! nie mogę przez to w nocy spać. nie chcę rolet a nie wiem jaki materiał na zasłony będzie najlepszy tak, żeby światło nie właziło do pokoju. no i jeszcze najlepiej żeby te zasłony jakos wygladały. gdzie mogę szukać takich rzeczy. pomóżcie, bo umrę z niewyspania!

Konto usunięte

2018-02-08 09:00

Myślę,że w sklepie, w którym będziesz kupowała zasłony powinni Ci doradzić jaki materiał będzie najlepszy. Tak samo będzie jeśli wybierzesz się do zakładu krawieckiego i zapytasz się krawcowej jaka tkanina nie będzie przepuszczała światła. Są specjalne materiały przygotowane właśnie dla zasłon ( sasma mam takie zasłony, bo najlepiej śpi mi się jak w sypialni jest totalna ciemność). Jeśli zastanawiasz się nad wyglądem to na tej stronie jest sporo inspiracji dotyczących zasłon do sypialni: http://www.villadecor.pl/blog/inspiracje/nowoczesne-zaslony-do-sypialni-inspiracje-i-aranzacje/ Zerknij sobie.

Konto usunięte

2018-02-07 14:41

N.Kwit, moja Mama ma u siebie zasłony tzw. blackout, są naprawdę swietne. Mama je sobie bardzo chwali, nie przepuszczają żadnego swiatła. Sa bardzo grube, moja Mama ma dwuwarstwowe (nie wiem czy wszystkie takie są). Na oknie prezentują sie fajnie i elegancko, ladnie sie układają. Wiem, ze wyciemniaja, bo do sypialni moich rodzicow tez wpadało duzo ulicznego swiatla, a te zaslony to wyeliminowaly.