Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Pieluchy jednorazowe- porównania ze zdjęciami

Data utworzenia : 2018-01-22 13:35 | Ostatni komentarz 2018-01-22 15:00

agn_kaw

660 Odsłony
2 Komentarze

Dziewczyny nie wiem czy Was to ciekawi ale mnie zawsze ciekawiło i byloby pomocne mieć taka ściągawkę z rozmiarówki popularnych bardziej lub mniej pieluszek. Nie wpadłam na to wcześniej, wiec póki co mam mało zdjęć, ale mam nadzieję wspólnie zrobimy tu fajną sciagawkę pieluszkową. Jak macie inne rodzaje pieluch i rozmiarów to wrzucajcie zdjęcie z choćby krótkim opisem. Zacznę od porównania Pampers Premium Care 0 vs Pampers Premium Care 1 Opakowania te same, złoto-zielone więc nowsza wersja Premium Care, w obydwu w środku wkład o budowie pszczelego ulu/siateczki (nie jest gładki) 0 : długość od przodu do tyłu mierzone po rozłożeniu na plasko 30cm 1: dlugiśc przód-tył ok 36cm

2018-01-22 15:00

Pampers Premium Care Pants porównanie pieluchomajtek z różnych opakowań. Z lewej Pansty sprzedawane w pudełkach bez zielonego tła, z prawej Pantsy w opakowaniach foliowych z zielonym tlem logo i ukrainskimi napisami.

2018-01-22 14:57

Pampers Premium Care pieluszki zwykłe - środek Z lewej nowsza wersja w opakowaniach z zielonym tłem logo i wnętrze siateczkowe. Z prawej starsza wersja, którą chyba juz ciężko dostać w wydaniu zwyklych pieluszek zapinanych, środek jest gładki i częściowo w niebieski wzorek.