Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Thermomix- Warto kupić?

Data utworzenia : 2017-12-15 12:01 | Ostatni komentarz 2024-08-03 11:22

Zamarancza

2246 Odsłony
67 Komentarze

Warto kupić? Thermomix ® jest najbardziej wszechstronnym urządzeniem kuchennym na świecie. To innowacyjne urządzenie korzysta z najnowocześniejszej technologii, umożliwiającej łączenie 12 urządzeń z funkcjami, które obejmują: ważenie, miksowanie, siekanie, mielenie, wyrabianie ciasta, blendowanie, gotowanie na parze, ubijanie, precyzyjne podgrzewanie, mieszanie i emulgowanie.

2024-08-03 11:22

Też słyszałam pozytywne opinie nt Lidlomixa i pewnie w następnym roku się na niego zdecyduję. Czasami w okresach świątecznych są dobre promocje, warto sprawdzać

2024-07-30 15:58

Danutka, polecam, naprawde. Zawsze byłam sceptycznie nastawiona, uwazalam, ze to zbedny gadzet, ale oszczednosc czasu jest spora. Nawet głupie gotowanie zupy czy potrawki, nie musisz co chwile podchodzic i mieszac, masz 30 minut czy godzinę spokój. Niby nic, ale przy dzieciach to bardzo dużo;).

2024-07-29 10:41

Jej chyba  zażyczę sobie na urodziny takie  cudo  ;) hehehhe

2024-07-29 10:40

MamuskaJuliiJana, ja ostatecznie kupiłam Lidlomix, bo na Thermomix szkoda mi kasy i uważam, że to jednak przegięcie. Lidlomix polecam z całego serca, codziennie w nim gotuję. I w sumie to nie wiem co więcej może robić Thermomix. Odnoszę wrażenie, ze są naprawdę podobne.

2024-07-27 11:43

Chyba każda o nim marzy ale mnie przeraża ta cena. Wiem, można na raty no ale. Mam za to frytownice beztłuszczową i w niej często gotuje. Jest szybka a potrawy smakuja

2024-07-24 09:38

Chyba wszystkie moje znajome, które mają Thermomix brały go na raty;).

2024-07-24 01:02

Tak potwierdzam. Każdy przedstawiciel ma raty takie same

2024-07-23 11:55 | Post edytowany:2024-08-20 09:54

Ja sprzedalam kilka miesięcy temu swoją piątkę i wymienilam na szostkę kiedy byly raty 0%. Raty na 36 miesiące, ale zostalo mi juz tylko 10 rat, bo nadplacam. Nie jestem jakis specjalnym fanem gotowaniem, ale faktycznie z szostką gotuję duzo więcej. Są tez takie rzeczy, ktore przygotowuję juz tylko w TM (kasza manna, ryz na mleku, ciasto drozdzowe.. z tych takich podstawowych, bo o daniach to nie wspominam). Rat się nie boję specjalnie, brałabym na Twoim miejscu ;)

Mogę zarekomendować od siebie również stronę https://rodzinagotuje.pl/

Poczytasz sobie tutaj o wadach i zaletach urządzenia. Jest też spory zakres różnego rodzaju przepisów.