Zdrowie (1066 Wątki)
naczyniaki u niemowląt
Data utworzenia : 2017-08-28 14:58 | Ostatni komentarz 2017-09-13 23:15
czy są tu mamy których dzieci miały naczynianki? czy znikły same czy trzeba było je usuwac? jesli znikły same to kiedy? Moja córka ma 5 mcy i ma dwa naczyniaki: jeden na nosku a drugi na udzie, ten z uda schodzi z z noska nie, lekarza kazali nam czekac narazie do 2 roku zycia
Sortowanie:
2017-09-13 23:15
Ja wlasnie nigdy nie widzialam naczyniaki u dzieci dop poznalam taka dziewczyne na placu zabaw co jej coreczka ma 2,5latka i ma.na calej raczce a zaczelo sie od malego naczyniaka , a doktorka pediatra mowila ze to zejdzie itp...a ona z córka jezdzi z tym do prokocimia..i wiem ze nie może na sloncu z tym byc albo musi ubrac długi rekaw, a znow moja siostra urodziła teraz córeczke i ma takie naczynko na powiece o pytam sie siostry co ona to ma no Na nie wiedzialam ze to naczynko myslalam ze moze.sie podrapala a siostra mowi ze pytala położna ze to jest naczynko ale polozna mowila ze to samo zniknie po jakims czasie wiec pewnie tak jest a ta cirka kolezanki moze miala inne naczynko a skoro tak lekarz powiedzial to na pewno zniknie.
2017-09-13 10:10
Córeczka siostry ma dwa - jeden na czole, drugi z tyłu głowy. Dostała skierowanie do chirurga naczyniowego, zobaczymy co powie. Mała ma 4 miesiące i ten na czole wydaje nam się mniej widoczny, ale nadal jest.
Konto usunięte