Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1066 Wątki)

Badanie na hpv bez skierowania i anonimowo

Data utworzenia : 2017-08-21 10:20 | Ostatni komentarz 2017-09-07 20:33

N.Kwit

968 Odsłony
6 Komentarze

Powody dla których chciałabym wykonać to badanie anonimowo zostawię dla siebie jednak mam wielką prośbę o napisanie czy jest taka możliwość. I bez skierowania. Pytałam się w dwóch laboratoriach w moim mieście i nie było takiej opcji. Jest to jednak niewielkie miasto. Czy w wiekszych miastach byłaby może taka opcja?

Konto usunięte

2017-09-07 20:33

Jeśli masz skierowanie to badanie nie jest już anonimowe bo skierowanie jest na określoną osobę i tak też odbierasz wyniki. A prywatnie to jak najbardziej jest możliwe zrobienie anonimowo

Konto usunięte

2017-09-04 13:48

Jasne,ze tak. Przed pobraniem sama się dowiedziałam co i jak i powiem Ci, że dzięki temużę sama sobie zamawiasz taki test z laboratorium to pomijasz pośrednika. Te mniejsze laboratoria również wysyłają badanie do wiekszych laboratoriów. Jest to dosć skomplikowany test tak więc nie robią go u siebie.

2017-09-01 08:04

Czy taki test jest wiarygodny?

Konto usunięte

2017-08-31 14:53

Bo nie szukałaś: https://drwenerolog.pl/produkt/test-klykciny-konczyste/ . Tutaj jest taka opcja. Wygodna sprawa ponieważ kurier przywozi Ci taki zestaw do domu, TY pobierasz i mu to oddajesz. Potem on odwozi to do laboratorium i czekasz na wynik ( jakieś 3 tygodnie z tego co pamiętam ale wynik miałam i tak o wiele szybciej). Wykonałam to badanie jak podejrewałam u siebie kłykciny konczyste i chciałam wiedzieć czy na pewno tego nie mam. Na szczęsice wyszło negatywnie i potem to potwierdziłam jeszcze u lekarza.

2017-08-31 14:23

No włąśnie u mnie wymagali również skierowania i to mnie trochę zdziwiło. O tym,ze sama mogę sobie zamówic do domu taki zestaw do nie słyszałam.

Konto usunięte

2017-08-28 14:50

Ale nie jest możliwe wykonanie badania bez skierowania czy anonimowo? Bo bez skierowania jasne,że można takie badanie wykonać. Może je pobrac ginekolog, może je pobrać położna.Możesz materiał pobrać nawet Ty sama jeśli zamawiasz sobie zestaw do badania bezpośrednio z laboratorium. Jednak czy anonimowo to nie wiem. Może w Warszawie.....