Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1066 Wątki)

Zdrowie mamy

Data utworzenia : 2017-05-03 21:22 | Ostatni komentarz 2018-10-24 09:51

Ana-1984

2080 Odsłony
30 Komentarze

Drogie mamy nie wiem czy któraś z Was miała taką przypadłość jak ja od dłuższego czasu strasznie bolą mnie stawy kolanowe, nadgarstki i cierpna mi palce u rąk,ból nieraz jest tak silny że ciężko mi unieść małego do karmienia. Lekarz stwierdził że to może być od kręgosłupa ale ja już nie wiem co robić.

Konto usunięte

2018-10-24 09:51

Takich opasek nie powinno się używać nie znając przyczyny bólu. Można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Wiem to od ortopedy, który jest przeciwnikiem takich rzeczy.

Konto usunięte

2018-10-24 09:13

Również jestem zdania,ze nie powinno sie absolutnie ignorować bólu stawów.Skoro stawy bólą to znaczy, ze coś jest nie tak. A raz zniszczonego stawu nie da się tak łatwo odbudować.Może się to okazać praktycznie niemożliwe. Proponowalabym po pierwsze zapisać się do ortopedy - niech zrobi prześwietlenie Po drugie dobrze byłoby nawiązac kontakt z rehabilitantem Po trzecie polecam kupienie sobie opaski kompresyjnej: www.os1st.pl - tutaj mozna sobie o nich poczytać. Opaski takie zmniejszają obciążenie oraz nacisk.

2017-12-22 21:52

Dziewczyny takich rzeczy nie wolno lekceważyć. Przyczyny mogą być różne, więc lekarz a potem ortopeda. W https://athleticomed.pl/co-diagnozujemy-i-leczymy/ zajmują się takimi chorobami. To trzeba jak najszybciej zdiagnozować i ustalić przyczynę bólu. Zanim choroba poczyni postępy. Dopiero potem leczenie i rehabilitacja.

2017-10-07 09:17

Ja mialam podobna sytuacje..lekarz powiedzial ze moze byc od zastrzyku ktory mialam.w kręgosłup przed cc ale skoro ty nie mialas cc i tego zastrzyku to moze to byc inny powod i musisz skonsultowac sie zlekarzem, albo moze od zmeczenia a mi w tedy lekarz kazal zazywac magnez..i te cierpnienie rak mi pomogło, i tez czlowiek z zmeczenia czasem ma takie objawy.

2017-10-05 11:19

Pewnie masz rację

2017-10-05 11:07

Dziewczyny autorka na pewno sobie poradziła wątek jest Już stary. :)

2017-10-03 23:29

Dokładnie najlepiej do lekarza zrobić badania i wszystko będzie jasne :)

2017-10-03 21:22

kochana dziewczyny mają racje moze dodatkowe badania może witamin Ci brakuje , albo ten masaz by coś dał