Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1066 Wątki)

czerwone wypieki

Data utworzenia : 2017-02-02 04:54 | Ostatni komentarz 2017-02-03 14:00

rewers342

2325 Odsłony
14 Komentarze

Dziewczyny czy to mozliwe ze mały ma czerwone puldasy od wyrzynajacych się ząbków??? Żadnych innych objawów nie ma. Wczoraj już panicznie mierzylam czy jest gorączką ale brak, na AZS też nie wygląda bo nie jest ani szorstka ani nie ma żadnych wypryskow, lecieć z nim rano do lekarza czy nie.robić tak od razu z siebie wariatki??

2017-02-02 11:57

A ile ma synek? Jest możliwość ze to jakaś reakcja alergiczna? Karmisz piersią i może coś zjadłaś uczulajacego? A może synek zjadł coś nowego i go uczulilo? Pytam bo identycznie ma moja córka. Kiedyś dodawalam zdjęcia w innym watku jak to wygląda. Czerwone policzki jak rumience. Po kilku dniach podawania Fenistilu w kroplach zeszło. Dostala takiego uczulenia po kaszce brzoskwiniowej. Po miesiacu dalam jej ta sama kaszke zeby sprawdzic i znowu bylo to samo. Czerwone policzki jakby przebiegła maraton;)

2017-02-02 10:40

u nas przy ząbkowaniu był opuchniety i czerwony policzek :)

2017-02-02 09:54

temperature trzymam cały czas 22'-23'wiec nie jest ani zimno ani goraco, na spacerku wczoraj nie bylismy a te wpieki to sie pojawiaja i znikaja a jak sie pojawia to jest tak marudny i wszystko co laduje w buzce to az z nerwami i czasem płaczem . Dziąsło ma spuchniete wiec pomyslałam ze moze to jest od ząbkowania .

2017-02-02 09:43

Rewers a może macie za ciepło w domu.

2017-02-02 09:33

Poczekaj ,może zaczerwienienie samo ustąpi,może pojawiło się przy ząbkowaniu,a może jest inna przyczyna ,.mój synek często ma czerwone policzki przez parę godzin gdy wrócimy z podwórka ze spaceru ,dodam że oczywiście smaruję mu buźkę hypoalergicznym kremem ochronnym przed wyjściem na spacer,tak sobie myślę ,że może tak reaguje na zmiany temperatury.W przychodniach teraz mnóstwo chorych ,więc lepiej nie narażać malca,chyba że zmiany się nasilą i będziesz uważała że musisz pokazać je dla lekarza.

2017-02-02 08:59

Może miećwypieki, jak nie gorączkuje to nie martw się:)a u lekarzy teraz pogrom więc lepiej nie ryzykować,że zarazi się jakimś choróbskiem