Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1066 Wątki)

Chore oczka

Data utworzenia : 2017-01-20 21:01 | Ostatni komentarz 2017-02-23 19:35

E.Okuszko

2321 Odsłony
10 Komentarze

Mamusie pomocy, moja Corcia 13.01 skończyła 4 miesiace, ale biedna bardzo zezuje, raz jednym raz drugim oczkiem do srodka. Bardzo mnie to martwilo, wiec wybralam sie dzis po skierowanie do okulisty, pediatra odrazu uprzedzila ze w miescie moge miec problem zarowno na nfz jak i prywatnie. Wiec szybko jeszcze dzis udalam sie prywatnie, gdzie uslyszalam, ze nikt nie podejmie sie leczenia, bo nie ma w moim miescie poradni ani lekarza jesli chodzi o okulistyke dziecięca. Zapisalam wiec Corcie do poradni leczenia zeza w Szczecinie (jestem z Kołobrzegu) na 4.10, data kosmiczna, jednak w Poniedziałek bede umawiac Mala prywatnie do okulisty, ktory pracuje w tej poradni, zeby rozpoczac leczenie. Moje pytanie brzmi czy jest nadzieja na wyleczenie tych kochanych oczek? Nikt mi nawet Jej nie chcial zbadac tu w Kg, bo za malutka, wiec poza zezikiem nie wiem czy nie ma ma wady jakiejs.

2017-01-21 13:01

Ja byłam u okulisty, ale on otwarcie powiedział, że nie zna się na leczeniu tak małych dzieci, ale widzi, ze zezuje. Ja tez to widzę niestety. Mam nadzieje ze uda się oczka wyleczyć...

2017-01-21 10:43

E.Okuszko mojej małej uciekały oczka , robiła zeza, poszłyśmy dopiero do okulisty gdy mała miała 10 miesięcy , wcześniej pediatra mówiła ,że często małe dzieci robią zeza , ale z czasem to mija . Okulistka zbadała małą i stwierdziła ,że nie ma żadnego zeza.