Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1060 Wątki)

Jaki kupić nebulizator?

Data utworzenia : 2019-02-26 08:44 | Ostatni komentarz 2019-03-04 15:27

Schala

836 Odsłony
12 Komentarze

Ostatnio kilka osób na forum wspominało o nebulizatorze, coś też słyszałam od znajomych. Na razie nie potrzebuję ale coś czuję, że jak będzie potrzebny to "na już". I teraz kilka pytań - czy uważacie że jest sens mieć "na wszelki wypadek"? Jeśli tak, to chciałabym kupić online bo u mnie w aptekach takie rzeczy są drogie. Czy polecacie jakiś konkretny model? Na co zwracać uwagę bo nigdy czegoś takiego na żywo nie widziałam? Na all są np. w kształcie zwierzątek... jest sens? Pomóżcie

2019-02-26 22:50

Polecam Nebi z firmy Lionelo w kształcie wielorybka.Ma fajny kształt który przykuwa uwagę dziecka ( synek przy ostatniej nebulizacji miał nietęgą minę ale później razem głaskaliśmy wielorybka i było ok.) ma 3 maski w zestawie.

2019-02-26 18:33

Ja używałam nebulizatora gdy córeczka miała 2 miesiące (miała zapalenie oskrzeli a potem zapalenie płuc). Kupiłam w aptece bo potrzebny był na już. Polecam nebulizator firmy "Microlife". Z tej firmy mam ciśnieniomierz, termometr elektroniczny bezkontaktowy i nebulizator. Jestem zadowolona z urządzeń i służą znakomicie.

2019-02-26 17:22

Jak dla mnie jest to przydatne urządzenie. Ja za swój dałam ok 60 zł na allegro a już 8 lat nam służy

2019-02-26 15:18

Myślę ze spokojnie możesz kupić na zapas. Mi juz się przydał w 3 miesiącu i musialam kupić na już wiec przeplacilam w aptece. Oczywiscie mam nadzieję ze Ci się nie przyda, ale naprawdę jak u mnie mały ma katar i kaszel to pierwsze co robię inhalacje z soli fizologicznej. Napewno nie zaszkodzi a im szybciej zaczniesz działać ttm lepiej u takich maluchow bo zaraz moze się przerodzić w zapalenie oskrzeli, ucha itp. Sama tez możesz korzystac tylko musisz pamiętać by wyoparzac dość czesto te elementy ktore można. U mnie w domu jest niezastąpiony przy każdej infekcji.